Free cookie consent management tool by TermsFeed Απάντηση στην ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» – Το ερώτημα παραμένει «Γιατί επιλέξατε εν γνώσει σας ακατάλληλο χώρο»; – OlymposPress.gr
Δήμος Κατερίνης
Τμήμα Επικοινωνίας – Τύπου
27-04-2023

Απάντηση στην ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ»
Το ερώτημα παραμένει «Γιατί επιλέξατε εν γνώσει σας ακατάλληλο χώρο»;
 
Η μετάθεση – αποποίηση ευθυνών αποτελεί το δυνατό χαρακτηριστικό της δημοτικής σας παράταξης. Μια φλύαρη ανακοίνωση που όμως  δεν απαντά στο ένα και μοναδικό ερώτημα:  «Ποιος και γιατί απέκρυψε ότι ήταν ακατάλληλος  ο χώρος για την εγκατάσταση του οικισμού των Ρομά»;.
Ποιος θα αναλάβει επιτέλους την ευθύνη; Ο τότε Δήμαρχος Σάββας Χιονίδης; Ο Υπογράφων το σχετικό έγγραφο Χρήστος Λεμονόπουλος που υπέδειξε το Χώρο Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Απορριμμάτων (ΧΑΔΑ)  ή ο τότε Αντιδήμαρχος Δημήτρης Ντούρος; Αν δεν θυμάστε, υπάρχουν και τα σχετικά έγγραφα (επισυνάπτονται).
Η διοίκηση του Δήμου  γνωρίζει την απάντηση. Τη ζητούν, όμως επιπλέον ο Χρηματοδοτικός Μηχανισμός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου και τα  Υπουργεία Εργασίας και Ανάπτυξης.

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.