Free cookie consent management tool by TermsFeed Υπογραφή “Σύμβασης Έργου“ για την ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου της Μουσειακής Αποθήκης Μακρυγιάλου – OlymposPress.gr
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                            Αιγίνιο 22-6-2022
         ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ                                
ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ – ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
           

Υπογραφή “Σύμβασης Έργου“ για την ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου της Μουσειακής Αποθήκης Μακρυγιάλου

 Πραγματοποιήθηκε η υπογραφή “Σύμβασης Έργου” μεταξύ του Δημάρχου Πύδνας-Κολινδρού κ. Αναστασίου Μανώλα και του εκπροσώπου της εταιρείας ΜΕΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ε.Ε. κ. Δημητρίου Μπουντώλα, για την ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου της Επισκέψιμης Μουσειακής Αποθήκης Μακρυγιάλου.
Σε δήλωσή του ο κ. Δήμαρχος ανέφερε:
«Η Επισκέψιμη Μουσειακή Αποθήκη Μακρυγιάλου αποτελεί ένα κόσμημα για το δήμο μας. Με την ολοκλήρωση του προγραμματισμένου έργου θα βελτιωθεί τόσο η εικόνα του συγκεκριμένου κτηρίου όσο και της ευρύτερης περιοχής. Στόχος μας είναι η αναβάθμιση της Μουσειακής Αποθήκης όχι μόνον εξωτερικά αλλά και εσωτερικά, με τον εμπλουτισμό της με νέα εκθέματα. Εκθέματα που η ανασκαφική σκαπάνη ανέσυρε από εδαφικές περιοχές του δήμου μας αλλά προς το παρόν ”φιλοξενούνται” αλλού. Με τον εμπλουτισμό της η Μουσειακή Αποθήκη θα γίνει περισσότερο ελκυστική και Επισκέψιμη ».

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.