Free cookie consent management tool by TermsFeed Χρώματα & εντυπωσιακοί μουσικοχορευτικοί ρυθμοί στο 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Παράδοσης του Δήμου Κατερίνης – OlymposPress.gr
Δήμος Κατερίνης
Τμήμα Επικοινωνίας – Τύπου
03-07-2023

Χρώματα & εντυπωσιακοί μουσικοχορευτικοί ρυθμοί στο 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Παράδοσης του Δήμου Κατερίνης

– Πλήθος κατοίκων και επισκεπτών παρακολούθησε τις εκδηλώσεις
Σε μία μεγάλη γιορτή του λαϊκού πολιτισμού, που χτίζει γέφυρες επικοινωνίας των λαών εξελίχθηκε το 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Παράδοσης Δήμου Κατερίνης, το οποίο με την συμμετοχή μουσικοχορευτικών σχημάτων  6 χωρών φιλοξενήθηκε το Σάββατο 01/07 στο αμφιθέατρο Κορινού και την Κυριακή 02/07 στην πλατεία της Παραλίας.
Πιο συγκεκριμένα, στον Κορινό και στην Παραλία έσμιξαν χρώματα, αυθεντικοί μουσικοχορευτικοί ρυθμοί 6 χωρών: Ουκρανίας, Τουρκίας,  Σλοβακίας, Βουλγαρίας, Κύπρου, Ελλάδας, ενώ πλήθος κατοίκων και επισκεπτών απόλαυσε και καταχειροκρότησε  τους συντελεστές.  
Αναμνηστικά δώρα με το έμβλημα του Δήμου Κατερίνης δόθηκαν σε όλες τις αποστολές.
Και οι δύο ημέρες του Φεστιβάλ ολοκληρώθηκαν με τον κόσμο και τα μουσικά σχήματα να γίνονται ένα επί σκηνής και να αποδεικνύουν έμπρακτα ότι τα δρώμενα του λαϊκού πολιτισμού προωθούν τις σχέσεις ειρήνης, φιλίας και συνεργασίας των λαών.
«Ο Δήμος  Κατερίνης φιλοξενεί πολιτιστικά δρώμενα που ενδυναμώνουν τον πολιτισμό, τη φιλία των γειτονικών λαών και τονώνουν τον τουρισμό» τόνισε σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.
Τον Δήμο Κατερίνης εκπροσώπησαν στις εκδηλώσεις,  ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου, Νίκος Κατανάς, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Κυριακίδης,  η αντιδήμαρχος Τουρισμού Μαρία Τερζίδου, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αθανάσιος Μπαρμπαγεωργόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Τάσος Αλιχανίδης, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Κορινού, Γιάννης Μορθανάσης, μέλη των τοπικών συμβουλίων των δύο περιοχών  κ.α.

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.