Free cookie consent management tool by TermsFeed “Χρυσοπράσινο Φύλλο” 50 Χρόνια Μνήμη, Αγώνες, Ελπίδα | 09/02/2024 Hyatt Hotel Θεσσαλονίκη – OlymposPress.gr
Ο Σύνδεσμος Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) της Ελληνικής Δημοκρατίας, σας προσκαλεί στο μουσικοποιητικό αφιέρωμα με τίτλο “Χρυσοπράσινο Φύλλο: 50 Χρόνια Μνήμη – Αγώνες – Ελπίδα”, την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 20:00-22:00, στην αίθουσα Grand Ballroom του ξενοδοχείου Hyatt στη Θεσσαλονίκη, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 32ου Money Show, μοχλού ανάπτυξης και εξέλιξης, που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στα 50 χρόνια από την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο και περιλαμβάνει ιστορική αφήγηση, ποιητικό αναλόγιο και μουσική συναυλία. με συμμετοχή εκλεκτών επιστημόνων και καλλιτεχνών. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Αναλυτικό Πρόγραμμα θα προσφέρεται στους θεατές κατά την είσοδό τους στον χώρο της εκδήλωσης. Απαγγέλουμε και τραγουδάμε μαζί για την Κύπρο μας!



Ποιητικό Αναλόγιο:

Σωτήρης Αργυρού, Φιλόλογος
Ευθυμίου Νίκος, Φιλόλογος
Γεώργιος Αρέστης, π. Δικαστής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
Σμαράγδα Φαρίδου, Θεολόγος – Φιλόλογος
Χρήστος Ντικμπασάνης, Θεολόγος


Ιστορική Αφήγηση:

Ανδρέας Σταματόπουλος, Ιστορικός – Εθνολόγος, Δημοσιογράφος ΕΣΗΕΜΘ


Μουσική Συναυλία:

Θεόδωρος Μπαργιώτας, Πιανίστας – Ψυχίατρος
Άλκηστις Τόγια, Μαέστρος – Σοπράνο
Ντίνα Σαρατζή, Μουσικός – Τσελίστρια
Ιωάννης Ρουκάς, Ερμηνευτής, Οικονομολόγος


Συντονισμός, Παρουσίαση

Σίσσυ Σιγιουλτζή – Ρουκά, Πρόεδρος Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου


ΧΟΡΗΓΟΙ

BRAINBOX Technology Excellence, FARCOM Cosmetics Manufacturing & Distribution, PRECONSTRUCTA, BIONRGWOOD Wood & Energy, NEAPOLIS UNIVERSITY PAFOS.



ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

32ο ΜΟΝΕΥ SHOW, ZKP CONSULTANTS, SOLOMOS WEB RADIO TV, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΡΧΥΤΑΣ, PMP Business Angels

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.