Free cookie consent management tool by TermsFeed Χριστουγεννιάτικο κλίμα στο Δημαρχείο Κατερίνηςμε κάλαντα & μελωδικές ευχές – OlymposPress.gr
ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Γραφείο τύπου
23/12/2021

Χριστουγεννιάτικο κλίμα στο Δημαρχείο Κατερίνης
με κάλαντα & μελωδικές ευχές

Χριστουγεννιάτικη εορταστική ατμόσφαιρα στο Δημαρχείο της Κατερίνης, σήμερα προπαραμονή της μεγάλης γιορτής του Χριστιανισμού, όπου μελωδικές ευχές μετέφεραν μαθητές των τμημάτων του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης, στον Δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο, σε Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους & εργαζόμενους.

Παράλληλα, στο πνεύμα των ημερών, ο Δήμαρχος αντάλλαξε ευχές με τον Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Γιώργο Βαρδακώστα που συνόδευε τους μαθητές, καθώς και με πολίτες, για χαρούμενες γιορτές, προπάντων με υγεία, ευτυχία, πρόοδο και δημιουργία.
Ο Δήμαρχος Κατερίνης, αύριο Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου – Παραμονή των Χριστουγέννων, θα ανταλλάξει ευχές και θα ακούσει το πρωί, τα κάλαντα στην πλατεία Δημαρχείου, όπου με φόντο το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο & τη φάτνη, θα υποδεχτεί χορωδίες συλλόγων και φορέων, που επιθυμούν να πουν τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα.

https://www.youtube.com/watch?v=67ZP3sIzrjk
 
https://www.youtube.com/watch?v=9Mo9AF4MGy4

https://www.youtube.com/watch?v=dZLtaNOUrd8

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.