Free cookie consent management tool by TermsFeed ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ALPHA ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΔΙΟΥ – OlymposPress.gr
Μια ακόμα μεγάλη εμφάνιση της Ορχήστρας Νέων του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου.
Η τηλεόραση του ALPHA επέλεξε για το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμά της, την Ονειρούπολη της Δράμας, καλεσμένη της οποίας στην κεντρική γιορτινή της εκδήλωση, ήταν η  Ορχήστρα Νέων Δίου.
Όλη η Ελλάδα το μεσημέρι της Δευτέρας των Χριστουγέννων, διασκέδασε με το μουσικό παραδοσιακό πρόγραμμα της Ορχήστρας Νέων Δίου, έχοντας ως σολίστ τον πλέον καταξιωμένο σε αυτό το είδος τραγουδιού,  Ζαχαρία Καρούνη.
Η εκπομπή ήταν σε επανάληψη, από την επιτυχημένη σειρά «Επιστροφή στο χωριό» σε σκηνοθεσία Κώστα Αυγέρη, αρχισυνταξία Γρηγόρη Γκίνου και παρουσίαση Ευτυχίας Φράγκου.

 

Η Ορχήστρα Νέων Δίου, για ακόμα μια φορά εκπροσώπησε και πρόβαλε την Πιερία, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά απανταχού Ελλήνων… Συγχαρητήρια !!!
Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.