Free cookie consent management tool by TermsFeed Χαμόγελα & μελωδικές ευχές στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των ΚΑΠΗ του Δ. Κατερίνης – OlymposPress.gr
Δήμος Κατερίνης
Τμήμα Επικοινωνίας – Τύπου
19-12-2023

Χαμόγελα & μελωδικές ευχές στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των ΚΑΠΗ του Δ. Κατερίνης

Το μήνυμα της αισιοδοξίας και της χαράς των ημερών, πρόσφερε η γεμάτη μελωδικές ευχές, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα –  εκδήλωση, που διοργανώθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Β’ ΚΑΠΗ, στο Δημοτικό πάρκο Κατερίνης.
Στην εκδήλωση – μεταξύ άλλων – παρέστη η αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου, εκπρόσωπος του βουλευτή Πιερίας, Σπύρου Κουλκουδίνα κ.α. Σε σύντομο χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ, Γιάννης Νταντάμης, ευχήθηκε «Καλά Χριστούγεννα και μία εποικοδομητική, δημιουργική και ευτυχισμένη χρονιά», ευχαρίστησε τους συντελεστές, τους εργαζόμενους των ΚΑΠΗ «που με το πλούσιο ψυχαγωγικό και χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα μετέδωσαν μοναδικά χαμόγελα και ευχές. Παράλληλα, το γυμναστήριο bootcamp, την κα Κική Μάνη και όλη της την ομάδα, οι οποίοι δώρισαν εξοπλισμό γυμναστηρίου, στα ΚΑΠΗ».
Ευχάριστη συμμετοχή – στη διάρκεια της εκδήλωσης – τα παραδοσιακά κάλαντα, από τα παιδιά του 2ου νηπιαγωγείου Κατερίνης.  

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.