Φώντας Μπαραλιάκος: Το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Θεϊκό “Όλυμπος” δείγμα υψηλής ποιότητας και επιχειρηματικών ικανοτήτων στην Πιερία.
Ένα δείγμα από το μοναδικό φυσικό χυμό ελιάς της Πιερικής γης,  το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο «ΘΕΪΚΟ ΟΛΥΜΠΟΣ» πρόσφεραν  στο Βουλευτή Πιερίας Φώντα Μπαραλιάκο οι εκπρόσωποι  της Ομάδας Ελαιοπαραγωγών Θεϊκό "'Όλυμπος" Βασίλης Γκριμούρας, Βούλα Γελαστοπούλου και Βαγγέληζ Γούτζας.

Πρόκειται για μία ομάδα γηγενών ελαιοπαραγωγών με αξιόλογο αριθμό μελών  που παράγει το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο «Θεϊκό “Όλυμπος”» το οποίο φέρει στην ετικέτα του την πιστοποίηση του Ισχυρισμού Υγείας – Health Claim.

Η ομάδα αποτελεί ειδικό μέλος του Συνεταιρισμού της 'Ένωσης Παραγωγών Κάτω Αγιάννη Πιερίας και λειτουργεί αυστηρά σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου AGRO GLOΒAL GAP, εφαρμόζοντας το Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης, πετυχαίνοντας έτσι την αριστοποίηση και των εισροών και των εκροών και χαρίζοντας ένα πραγματικά “Θεϊκό” Ελαιόλαδο στους καταναλωτές.

Το ελαιόλαδο, «Θεϊκό Όλυμπος» παράγεται από ελιές  Πιερικών ελαιώνων που συλλέγονται την κατάλληλη στιγμή της ωρίμανσης τους.

Τα μέλη του Συνεταιρισμού εφαρμόζοντας αυστηρά τις απαιτούμενες  πρακτικές στα στάδια καλλιέργειας, συγκομιδής, μεταφοράς, αποθήκευσης σε όλη τη διαδικασία παραγωγής του ελαιολάδου, έφερε ως αποτέλεσμα αυτό το μοναδικό προϊόν.

Ο Φώντας Μπαραλιάκος συνεχάρη τους εκπροσώπους της Ομάδας για την  εξαιρετική τους δουλειά και τόνισε πως στηρίζει ενεργά το όραμά τους. Πιστεύει βαθιά στο κύρος, την αξιοπιστία και την εργατικότητά της, όπως άλλωστε και μεγάλος μέρος των τοπικών επιχειρήσεων που προμηθεύονται το Θεϊκό “Όλυμπος”.

Στο τέλος της συνάντησης με τους Ελαιοπαραγωγούς δήλωσε: « Η Πιερική γη είναι ένας ευλογημένος, εύφορος τόπος. Έχει απεριόριστες δυνατότητες στον πρωτογενή τομέα. Τα προϊόντα των Πιεριέων παραγωγών μπορούν να κατακτήσουν την εγχώρια και τη διεθνή αγορά και η περίπτωση του ελαιόλαδου Θεϊκό “Όλυμπος” είναι αντιπροσωπευτική. Είμαστε αρωγοί και ένθερμοι υποστηρικτές τέτοιων πρωτοβουλιών που αναδεικνύουν τον τόπο μας και τις ικανότητες των παραγωγών μας.»