Free cookie consent management tool by TermsFeed Φροντίζουμε καθημερινά για έναν πιο υγιή πλανήτη! – we4all – OlymposPress.gr
Στην we4all εστιάζουμε στα παιδιά και επενδύουμε πολύ στην εκπαίδευση τους έτσι ώστε να μάθουν να σέβονται ότι τους περιβάλλει και να δρουν θετικά δημιουργώντας καθημερινά τις κατάλληλες συνθήκες για ένα πιο βιώσιμο και ηθικό μέλλον, παρακινώντας παράλληλα και τους μεγάλους να κάνουν το ίδιο.

Το ανανεωμένο και επικαιροποιημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ευαισθητοποίησης για την αειφορία Green Future είναι διαθέσιμο για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης και ειδικά για Γυμνάσια και Λύκεια έχει διαμορφωθεί ώστε να εστιάζει σε καλές πρακτικές πάνω σε ορισμένα πιο σύνθετα περιβαλλοντικά ζητήματα όπως είναι η σπατάλη τροφίμων (Food Waste), η βιομηχανία της γρήγορης μόδας (Fast Fashion), η εντατική γεωργία, η εντατική κτηνοτροφία και η υπεραλίευση.

Διαδραστικά περιβαλλοντικά παιχνίδια ή και η δημιουργία ενός μικρού βοτανικού κήπου με ενδημικά και μελισσοκομικά φυτά, είναι πάντα μέρος της επίσκεψής μας στα σχολεία.

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.