Free cookie consent management tool by TermsFeed Φεστιβάλ Πάρκου Δήμου Κατερίνης: Μία μεγάλη αγκαλιά εθελοντών στη γιορτή της άνοιξης – OlymposPress.gr
Δήμος Κατερίνης
Τμήμα Επικοινωνίας – τύπου
10-05-2022

Φεστιβάλ Πάρκου Δήμου Κατερίνης: Μία μεγάλη αγκαλιά εθελοντών στη γιορτή της άνοιξης

Οι εθελοντές – εθελόντριες,  άτομα όλων των ηλικιών αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της λειτουργίας του Φεστιβάλ Πάρκου, σε όλο το φάσμα των θεματικών ενοτήτων της διοργάνωσης, συμβάλλοντας σε μια μοναδική για τους επισκέπτες εμπειρία.

Με το χαμόγελο, την ευγένεια προς τους επισκέπτες, την συμμετοχή τους, τη δημιουργική συνεργασία με τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής και με όλους τους συντελεστές, όχι μόνο ενεργοποίησαν τα ενδιαφέροντά τους, αλλά συνέβαλαν στην επιτυχία της ανοιξιάτικης γιορτής.

Η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, σε όλα τα επίπεδα με έμφαση στην υγειονομική κάλυψη και ασφάλεια των επισκεπτών, αποτελεί πρώτη προτεραιότητα και αναμφισβήτητα ο ρόλος που διαδραμάτισαν οι εθελοντές ήταν καθοριστικός.

Τους ακούραστους εθελοντές για την συνδρομή και τις πολύτιμες υπηρεσίες τους και για τον πολυδιάστατο ρόλο που επιτέλεσαν συγχαίρει ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος: «Το 1ο Φεστιβάλ Πάρκου πέτυχε και απόδειξη είναι η τεράστια συμμετοχή των δημοτών και επισκεπτών από όλη την Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους εθελοντές μας όλων των ηλικιών, που μαζί με τους συνεργάτες, το προσωπικό του δήμου μας, εργάστηκαν εντατικά για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την άνοιξη στο πάρκο μας».

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.