Free cookie consent management tool by TermsFeed Υπογράφηκαν οι συμβάσεις: Μελέτη του διώροφου υπόγειου χώρου στάθμευσης στην Πλατεία Μακεδονίας και προμήθεια γερανοφόρου απορριμματοφόρου μέσω του Προγράμματος Α.Τρίτσης – OlymposPress.gr
Υπογράφηκαν οι συμβάσεις: Μελέτη του διώροφου υπόγειου χώρου στάθμευσης στην Πλατεία Μακεδονίας και προμήθεια γερανοφόρου απορριμματοφόρου μέσω του Προγράμματος Α.Τρίτσης

Τις συμβάσεις για δυο σημαντικά έργα που αφορούν το πρώτο τη μελέτη του διώροφου χώρου στάθμευσης στην πλατεία Μακεδονίας και το δεύτερο τις Γωνιές Ανακύκλωσης και την προμήθεια γερανοφόρου απορριμματοφόρου, υπέγραψε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Θυμίζουμε ότι σε ό,τι αφορά το υπόγειο πάρκινγκ, το πρόγραμμα χρηματοδοτεί την ωρίμανση – εκπόνηση μελετών για την κατασκευή διώροφου υπόγειου χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων στο κέντρο του Δήμου Κατερίνης (πλατεία Μακεδονίας στο χώρο όπου σήμερα υπάρχει ο υπαίθριος χώρος στάθμευσης), για την επίλυση του χρόνιου προβλήματος της έλλειψης χώρων στάθμευσης και την ανάπλαση του χώρου πάνω από αυτό.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο επόμενο στάδιο μετά την ολοκλήρωση και τη πλήρη αδειοδότηση /έγκριση των μελετών θα υποβληθεί το κύριο υποέργο της κατασκευής του έργου του υπόγειου χώρου στάθμευσης με εκτιμώμενο προϋπολογισμό 6,9 εκ. ευρώ.

ΓΕΡΑΝΟΦΟΡΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ

Σε ο,τι αφορά την χρηματοδότηση για το γερανοφόρο, εντάσσεται στο έργο «Γωνιές Ανακύκλωσης» που χρηματοδοτείται με 1.164.321,88 ευρώ από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών,
Η χρηματοδότηση, αφορά μεταξύ άλλων και την προμήθεια των ειδικών κάδων (υπέργειων και υπόγειων), καθώς και ενός ειδικού απορριμματοφόρου με γερανό για τη συλλογή των ανακυκλωμένων υλικών από τα συγκεκριμένα σημεία.

Η υπογραφή συμβάσεων έγινε με το ταμείο παρακαταθηκών και δανείων.

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.