Free cookie consent management tool by TermsFeed ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2023: «Μπορούμε όλοι – χωρίς διακρίσεις» – OlymposPress.gr

Δήμος Κατερίνης
Τμήμα Επικοινωνίας – Τύπου
17-07-2023

ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2023: «Μπορούμε όλοι – χωρίς διακρίσεις» (video)

https://www.youtube.com/watch?v=KOxTW8WZh5Q
Τι κοινό έχουν στην καρδιά του καλοκαιριού, μία ομάδα δρομέων, μία πρωταθλήτρια του καράτε, ένας συνδημότης μας  σε αναπηρικό αμαξίδιο και η συνοδός του; Επίσης, μία ομάδα εφήβων Ρομά, μία ομάδα διαβητικών και μαθητές σχολείων της πόλης μας; Ξεκίνησαν ήδη τις προπονήσεις για το μεγάλο αθλητικό ραντεβού «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ», που φέτος διεξάγεται στις 24 Σεπτεμβρίου.
Ο λόγος για τα γυρίσματα του promo video της διοργάνωσης –  θεσμoύ, που ολοκληρώθηκαν και μαζί με τις προσπάθειες των αθλητών – αθλητριών όλων των ηλικιών αποτυπώνουν στο φακό τοπόσημα, την ύπαιθρο και φυσικές ομορφιές του Δ.Κατερίνης.
Παράλληλα, στέλνουν το μήνυμα ότι: «ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» – χωρίς διακρίσεις, να λάβουμε μέρος στη μεγάλη και βραβευμένη με GOLD (Χρυσή διάκριση), στα tourism awards, αθλητική γιορτή. Η συνέχεια στα social media του Δήμου Κατερίνης, του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» και σε όλα τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, που διαχρονικά αγκαλιάζουν το θεσμό. Οι εγγραφές για τον αγώνα ανοίγουν τις επόμενες ημέρες!
Όπως τονίζει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος: «Με το πιο δυνατό και αισιόδοξο μήνυμα: «Μπορούμε όλοι – χωρίς διακρίσεις», στις 24 Σεπτεμβρίου: «Τρέχουμε για την Κατερίνη», σε μία διαδρομή γεμάτη ιστορία και συμβολισμούς. Τρέχουμε για την υγεία μας και μεταδίδουμε χαμόγελα ζωής, στη μεγάλη και βραβευμένη αθλητική – πολιτιστική μας γιορτή!». 
Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.