Free cookie consent management tool by TermsFeed «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»: Αφιέρωμα μνήμης & τιμής στο μετάλλιο της γιορτής – Οι εγγραφές…. «τρέχουν» – OlymposPress.gr
Δήμος Κατερίνης
Τμήμα Επικοινωνίας – Τύπου
17-08-2023

«ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»: Αφιέρωμα μνήμης & τιμής στο μετάλλιο της γιορτής
– Οι εγγραφές…. «τρέχουν»
Ο Δήμος Κατερίνης και ο Οργανισμός Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ), μέσω της ετήσιας, αθλητικής – πολιτιστικής γιορτής: «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ» και με αφορμή τη συμπλήρωση 80 χρόνων από την τραγική επέτειο, τιμούν τη μνήμη του δημάρχου Κατερίνης – Αιμίλιου Ξανθόπουλου, που μαζί με 40 πατριώτες από τον Άγιο Δημήτριο και το Λιβάδι εκτελέσθηκε από τους Γερμανούς το 1943, στην περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού. Αυτό θα είναι το κεντρικό θέμα της μίας όψης του πρωτότυπου μεταλλίου, που θα απονεμηθεί σε όλους όσοι στις 24/09, διανύσουν την όμορφη και ιστορική διαδρομή από το Πλατανόδασος έως την πλατεία Ελευθερίας.  
Παράλληλα, στη δεύτερη όψη θα αποτυπώνονται οι διακρίσεις και οι βραβεύσεις που έλαβε η περυσινή διοργάνωση (tourism awards κ.α.).
«Τιμούμε μέσα από το μετάλλιο της ετήσιας αθλητικής μας γιορτής, τη θυσία του Δημάρχου Αιμίλιου Ξανθόπουλου και των προγόνων μας, την οποία δεν την ξεθωριάζει ο χρόνος. Χαράχτηκε ανεξίτηλη στη μνήμη μας και ανυψώθηκε στη σφαίρα του ηρωισμού και των ιδανικών» σημειώνει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος.

Οι εγγραφές …. «τρέχουν»
Οι εγγραφές για τον αγώνα – θεσμό συνεχίζονται και ήδη καταγράφεται ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή. Εξασφαλίστε τη θέση σας στις λίστες εκκίνησης!
Οι δηλώσεις συμμετοχής (ατομικές και ομαδικές) γίνονται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης www.katerini.gr, καθώς και στο επισυναπτόμενο link: https://event.athletopia.com/treho-gia-tin-katerini?step=1

https://www.youtube.com/watch?v=KOxTW8WZh5Q

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.