Free cookie consent management tool by TermsFeed Τρέχω για την Κατερίνη: Οι εγγραφές…… «πάνε με χίλια» – OlymposPress.gr
Δήμος Κατερίνης
Τμήμα Επικοινωνίας – Τύπου
30-08-2023

Τρέχω για την Κατερίνη: Οι εγγραφές…… «πάνε με χίλια»

https://www.youtube.com/watch?v=KOxTW8WZh5Q
Ο  αγώνας δρόμου – θεσμός «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ» έρχεται και φέτος να κινητοποιήσει δρομείς όλων των ηλικιών και να δώσει το έναυσμα για να προαχθεί το μήνυμα της άθλησης και της υγείας.
Οι εγγραφές για τον αγώνα, που θα διεξαχθεί στις 24/09 συνεχίζονται και ήδη καταγράφεται ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή (1000 επιβεβαιωμένες εγγραφές). Εξασφάλισε  θέση στις λίστες εκκίνησης! Γίνε κομμάτι αυτής της προσπάθειας! Κάνε την εγγραφή σου τώρα:
https://event.athletopia.com/treho-gia-tin-katerini?step=1
Τον αγώνα διοργανώνουν ο Δήμος Κατερίνης, ο  Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας (Ο.Π.Π.Α.Π.) και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ». Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού –Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ).

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.