Free cookie consent management tool by TermsFeed Το stream της ψηφιακής πλατφόρμας MED+ έχει ήδη ξεκινήσει! – OlymposPress.gr
Το launch event της MED+, της νέας ψηφιακής πλατφόρμας με θεματολογία υγείας ευεξίας και ομορφιάς, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 31 Ιανουαρίου, στο «Φάρο» στο Ίδρυμα Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος.

Στην νέα ψηφιακή πλατφόρμα «επιβιβάστηκαν και ταξίδεψαν» μέσα από μία φαντασμαγορική παρουσίαση με εικόνα και ήχο, επιστήμονες από τον ιατρικό χώρο, γιατροί, χειρουργοί, εκπρόσωποι εταιρειών από το χώρο της υγείας, στελέχη κλινικών και στελέχη από τον τομέα της Επικοινωνίας και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Την εκδήλωση προλόγισε η δημοσιογράφος Μαριλένα Γεραντώνη, η οποία μετέφερε το κλίμα της digital εποχής στην ενημέρωση, όπως δημιουργήθηκε μετά την πανδημία καθώς και το ρόλο των social media σαν βασικό πάροχο της καθημερινής ενημέρωσης.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο κ. Δημήτρης Τσίγκος, Γενικός Διευθυντής της MED+, ο οποίος, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους, παρουσίασε το νέο βήμα της V Productions, εταιρείας τηλεοπτικών παραγωγών, που τώρα επεκτείνεται με την MED+ στο digital production.

«Η πλατφόρμα της MED+ απαντά σε αυτή την ανάγκη πληροφόρησης με ένα τρόπο άμεσο και εύχρηστο, προσφέροντας digital content, χωρίς συνδρομή, με εγγύηση αξιοπιστίας και με τρόπο που αρμόζει στα αντίστοιχα social media trends.» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Τσίγκος.

Ακόμα, επισήμανε ότι όραμα της MED+ είναι να σμιλεύσει την ιατρική παιδεία της νέας γενιάς, μαζί με τους επιστήμονες και τα στελέχη του χώρου της υγείας. Και πρόσθεσε «Πιστεύουμε ότι το μέσο αυτό θα αποκτήσει μεγάλη και μετρήσιμη διείσδυση τόσο στις νεαρές ηλικίες που είναι εξοικειωμένες με το digital περιβάλλον, όσο και τις μεγαλύτερες ηλικίες που αναζητούν απαντήσεις για την υγεία τους. Χρειάζεται χρόνος σίγουρα, αλλά είμαστε εδώ.»

Τέλος, ευχαρίστησε όλη την ομάδα που δούλεψε σκληρά για να πάρει εικόνα και μορφή αλλά και να επικοινωνηθεί η συγκεκριμένη πρωτοβουλία και παρουσίασε τις 5 κοπέλες, τις «φωνές»που θα προσεγγίζουν την ενημέρωση του κοινού. Η Μαρία Λουίζα Βούρου, η Μπάγια Αντωνοπούλου, η Σάρα Σιαμπλή, η Όλγα Αντωνίου και η Μαριλένα Γεραντώνη.

Το stream της ψηφιακής πλατφόρμας MED+ έχει ήδη ξεκινήσει!

Youtube (livestream)

@MedPlus2023

Facebook

Medplusgr

Instagram

medplusgr

TikTok

med.plusgr

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.