Free cookie consent management tool by TermsFeed Το 4ο Real Estate Forum υποδέχεται παγκοσμίου φήμης ομιλητές – 17 Μαΐου – OlymposPress.gr

Το 4ο Real Estate Forum υποδέχεται παγκοσμίου φήμης ομιλητές
 
 
 
 
Στο πλαίσιο της 4ης Premium Real Estate Expo θα πραγματοποιηθεί το
4ο Real Estate Forum όπου καταξιωμένα στελέχη από την εγχώρια και διεθνή αγορά αναλύουν τις εξελίξεις του κλάδου.
 
 
 
 
FIABCI SESSION
 
 
Στο 4o Real Estate Forum καλωσορίζουμε τον Rafat Chabaane, την παγκοσμίως διάσημη προσωπικότητα για τις στρατηγικές του γνώσεις στον κόσμο του Real Estate και της PropTech. Με έδρα την Ελβετία, ο Rafat δραστηριοποιείται σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, αξιοποιώντας το εκτεταμένο δίκτυο και την τεχνογνωσία του για την προώθηση της καινοτομίας και τη διευκόλυνση της επιχειρηματικής ανάπτυξης.
Ο Rafat Chabaane, Πρόεδρος του Παγκόσμιου Συμβουλίου PropTech της FIABCI και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της FIABCI International θα μιλήσει για το ταξίδι PropTech, από τα Δεδομένα στη διορατική Πληροφόρηση και τις Δράσεις στο πολύ δυνατό FIABCI SESSION που θα τιμήσει με την παρουσία του και ο Παγκόσμιος Πρόεδρος της FIABCI Budiarsa Sastrawinata.
 
 
 
 
GOLDEN VISA SESSION
 
 
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ισραήλ-Ελλάδος, κύριος Cobi Bitton, ο οποίος για δεύτερη χρονιά τιμά με την παρουσία του το Real Estate Forum, παρουσιάζει στην ενότητα Golden Visa, την «Οδύσσεια του Ισραηλινού επιχειρηματία στην ελληνική αγορά ακινήτων – Προβλέποντας τον αντίκτυπο της νέας πραγματικότητας», δίνοντας στη συνέχεια τον λόγο στην Real Estate forum Manager του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ισραήλ-Ελλάδος κυρία Dana R. Shavit, η οποία μιλάει για το πώς οι νέες ρυθμίσεις αναμένεται να επηρεάσουν την συμπεριφορά του Ισραηλινού επενδυτή.
 
 
 
 
PANEL: "AFFORDABLE LIVING"
 
 
Μην χάσετε το panel με θέμα Affordable Living, στο οποίο θα συμμετέχουν από πλευράς Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας οι κυρίες Μαρίνα Στέφου, Γενική Γραμματέας Δημογραφικής και Στεγαστικής Πολιτικής, και η Αδαμαντία Ζησοπούλου, Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικών Πολιτικών Στέγασης, ενώ από πλευράς ιδιωτικού τομέα τη διεθνή και εγχώρια εμπειρία παρουσιάζουν ο Ηλίας Μανούκας, Διευθυντής Επενδύσεων της Bollmann Group Hellas, ο Μανώλης Ψαλλίδας, Διευθυντής Ανάπτυξης της ΕΛΜΕΚΑ ΑΕ/ Μυτιλιναίος και η Μαρία Παρασκευοπούλου, Αρχιτέκτων – Διευθύντρια της Space Matters.
 
 

Η Τεχνητή Νοημοσύνη στο Real estate, απαντήσεις στα ερωτήματα που απασχολούν ιδιοκτήτες γης, κατασκευαστές και μεσίτες σε ό,τι αφορά το φλέγον θέμα της εκτός σχεδίου δόμησης και η παρουσίαση και ανάλυση των αποτελεσμάτων του 2ου Βαρόμετρου της Αγοράς Ακινήτων, είναι μερικά ακόμα από τα θέματα του 4ου Real Estate Forum.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ https://realestateforum.gr/
Δηλώστε συμμετοχή https://rexpo.gr/proeggrafi/
Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.