Το 3ο Γυμνάσιο Κατερίνης επισκέφθηκε

ο Πιερικός Αρχέλαος

Συμμετείχε σε εκδηλώσεις του σχολείου

 

Με την ευκαιρία των αθλητικών εκδηλώσεων του 3ου γυμνασίου Κατερίνης, πολυμελής αντιπροσωπεία του Συλλόγου Φίλων Καλαθοσφαίρισης «Πιερικός Αρχέλαος» επισκέφθηκε το σχολικό συγκρότημα και συμμετείχε σ΄ αυτές.

 

Τον Πιερικό Αρχέλαο καλωσόρισε στο σχολείο ο διευθυντής του κ. Κώστας Κανσουζίδης, ο οποίος στη σύντομή του ομιλία εξήρε και την κοινωνική προσφορά του συλλόγου προς το μαθητικό κοινό της Κατερίνης.

 

Την εκδήλωση του σχολείου χαιρέτισαν ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Ιωάννης Πόιδας και ο υπεύθυνος μάρκετινγκ Φώντας Μπαραλιάκος, οι καλαθοσφαιριστές Θόδωρος Οικονόμου, Λάζαρος Πέτκος και Μάριος Σακελλαρίου, οι προπονητές Μίλτος Μηλιάτης και Δάμης Χρυσίδης, καθώς και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου Λίτσα Μοσχοπούλου – Σαββίδου και Σοφία Δεληγιαννίδου, οι οποίες ευχαρίστησαν ιδιαίτερα τον Πιερικό Αρχέλαο για τις δραστηριότητές του και εξέφρασαν τα συγχαρητήριά τους για τη σωστή οργάνωση, αφού σαν μητέρες αθλητών των ομάδων του, γνωρίζουν καλά την προσφορά του.

 

Οι μαθητές του 3ου γυμνασίου στη διάρκεια της εκδήλωσης έπαιξαν αρκετό μπάσκετ με τους καλαθοσφαιριστές του Πιερικού Αρχελάου και φωτογραφήθηκαν μαζί τους, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα είναι καλοί στα μαθήματά τους και ότι στη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι δίπλα στην προσπάθεια που γίνεται στο πλαίσιο του εθνικού πρωταθλήματος.

 

Η φιλοξενία τόσο από την πλευρά των μαθητών, όσο και από την πλευρά των εκπαιδευτικών και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, ήταν άψογη και θερμή και τα μέλη της αποστολής του Πιερικού Αρχελάου, αποχωρώντας  δήλωσαν την ιδιαίτερή τους ικανοποίηση.

 

Τέλος, για την επίσκεψη αυτή του Πιερικού Αρχελάου στο 3ο γυμνάσιο Κατερίνης έγινα και οι παρακάτω δηλώσεις: 

 

Κώστας Κανσουζίδης – διευθυντής 3ου γυμνασίου Κατερίνης: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πιερικό Αρχέλαο για την προσφορά του στα αθλητικά δρώμενα της Κατερίνης, καθώς και για την επίσκεψη της αντιπροσωπείας του στο σχολείου μας όπου συμμετείχε στις εκδηλώσεις μας. Προσβλέπουμε σε μεγαλύτερη μελλοντική συνεργασία».

 

Γιώργος Λιόλιος – καθηγητής φυσικής αγωγής 3ου γυμνασίου Κατερίνης: «Εκ μέρους όλων των συναδέλφων του σχολείου μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Πιερικού Αρχελάου, τους προπονητές και τους αθλητές του συλλόγου που επέλεξαν το γυμνάσιό μας για την όμορφη αυτή επίδειξη. Ήταν πάρα πολύ χρήσιμη για τους μαθητές και τις μαθήτριές μας. Ευχόμαστε στην ομάδα του Πιερικού Αρχελάου πρώτα υγεία στους αθλητές της που είναι το σημαντικότερο αγαθό, πάντα επιτυχίες και σύντομα να βρεθεί η ομάδα σε μεγαλύτερη κατηγορία».

 

Αλεξάνδρα Νικολάρα – πρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων 3ου γυμνασίου Κατερίνης: «Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας εκφράζει τις ευχαριστίες του στη διοίκηση, τους προπονητές και τους καλαθοσφαιριστές  του Πιερικού Αρχέλαου για την επίσκεψή τους στο σχολείο μας, καθώς  και για   την πολύτιμη εμπειρία που πρόσφεραν στους μαθητές μας. Ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά αυτή η επίσκεψη να “ξυπνήσει” στους εφήβους μας την ανάγκη να αξιοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό το δυναμικό τους και την αθλητική παιδεία και νοοτροπία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον  Πιερικό Αρχέλαο.  Θα ήταν όμως παράλειψη με την ευκαιρία αυτή να μην ευχαριστήσω και προσωπικά την ιστορική μας ομάδα, για την εμπειρία που προσφέρει στον γιο μου Βίκτωρα Σιδηρόπουλο τα τελευταία τέσσερα  χρόνια που συμμετέχει στις δραστηριότητες της ακαδημίας μπάσκετ».

 

Φωτό:

  1. O διευθυντής του 3ου γυμνασίου Κατερίνης κ. Κώστας Κανσουζίδης
  2. Ο γυμναστής του σχολείου κ. Γιώργος Λιόλιο;
  3. Η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ. Αλεξάνδρα Νικολάρα
  4. Αναμνηστική φωτογραφία στο 3ο γυμνάσιο 
  5. Μαθητές του σχολείου με του καλαθοσφαιριστές του Πιερικού Αρχελάου
  6. Ο αντιπρόεδρος του Πιερικού Αρχελάου Γιάννης Πόδας
  7. Ο υπεύθυνος μάρκετινγκ του συλλόγου Φώντας Μπαραλιάκος
  8. Η κ. Σοφία Δεληγιαννίδου
  9. Η κ. Λίτσα Μοσχοπούλου – Σαββίδου

10, 11, 12. Από τον αγώνα των μαθητών με τους καλαθοσφαιριστές