Free cookie consent management tool by TermsFeed Το Συνέδριο των Ζουλού – ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1ο – OlymposPress.gr
Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις

 

Κάποιος θα πει ότι το «τρεις» είναι γραμμένο λάθος, όμως εμείς επιμένουμε ότι γνωρίζουμε την ορθογραφία του σφυροδρέπανου. Μπορεί να κάνουμε πλάκα, όμως τα γεγονότα εξελίσσονται με κινηματογραφική ταχύτητα.

«Είναι απαράδεκτο, άλλο να ψηφίζουν οι συνάδελφοι και άλλο να προκύπτει». Τι μας θυμίζει η φράση αυτή; Ναι. Καλά θυμάστε, την ανακοίνωση του ΠΑΜΕ πλατεία για τις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. που αφορούσε τις παραιτήσεις των τριών πρώτων σε σταυρούς με το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ. Και τι είχαμε γράψει εμείς; Ότι μόλις το πράξουν και οι σύντροφοι του ΠΑΜΕ για κανα καφέ, εμείς θα τους κάνουμε ρόμπα.

Ήρθε η ώρα του Συνεδρίου των Ζουλού και πριν προλάβει να στεγνώσει το ψηφιακό μελάνι η συνέπεια πήγε απόπατο. Σας παρουσιάζουμε την σταυροδοσία του ψηφοδελτίου της ΑΣΕ (μην μπερδεύεστε, το ίδιο είναι) για την ανάδειξη εκπροσώπων για το 20ο Συνέδριο της Ο.Λ.Μ.Ε.:

Αετόπουλος Αναστάσιος: 42

Παπαδόπουλος Χαράλαμπος (Μπάμπης): 29

Φούκης Αθανάσιος: 23

Γιαννακίδου Θεοδώρα: 18

Γκούνης Νικόλαος: 17

Ναβροζίδου Χαρά: 15

ΚαμβίσιοςΕυάγγελος: 13

Σαμπάνη Μαρία: 13

Ποιος πήγε στο συνέδριο; Όνομα δεν θα πούμε όμως είναι εκείνος, που ήταν μέλος του Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. χωρίς να πληρώνει συνδρομή, αυτός ντε, που αποκαλεί τους συναδέλφους σιχαμερούς και αηδιαστικούς ελέφαντες. Ακριβώς αυτός. ΕΛΜΕτικό.

Όπως καταλαβαίνετε θα ακολουθήσουν και άλλα κεφάλαια, οπότε … υπομονή.

 

Κίνηση Ελεύθερων Εκπαιδευτικών

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.