Free cookie consent management tool by TermsFeed Το «ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΑΛΛΑΣ» δεξιώθηκε το προσωπικό του – OlymposPress.gr
Με το τέλος της τουριστικής περιόδου 2023
Το «ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΑΛΛΑΣ» δεξιώθηκε το προσωπικό του
  Ως ελάχιστη κίνηση έκφρασης ευχαριστιών για την εποικοδομητική συνεργασία και συμβολή του προσωπικού του ξενοδοχείου «ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΑΛΛΑΣ» της Λεπτοκαρυάς Πιερίας, στην εύρυθμη λειτουργία κατά την τρέχουσα τουριστική και όχι μόνο χρονιά, η διοίκηση της ξενοδοχειακής μονάδας παραχώρησε δεξίωση προς τιμή τους.
  Το βραδινό της Παρασκευής 1ης Δεκεμβρίου 2023 το προσωπικό του ξενοδοχείου δεν είχε το συνήθη ρόλο της εξυπηρέτησης των πελατών είτε στην  διαμονή, είτε στις κάθε είδους δεξιώσεις, αλλά σε μια οικογενειακή συνεύρεση με αναμνήσεις από την τουριστική χρονιά που ολοκληρώνεται. Ως επίσης  είχε και την ευκαιρία για περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων των εργαζομένων, καθώς και μέσα από το  χορευτικό ξεφάντωμα με τη συνοδεία ορχήστρας, να απολαύσει τα εκλεκτά εδέσματα.
Ο Γιώργος Τζόβας
  Στην προσφώνηση του ο διευθύνων σύμβουλος του «ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΑΛΛΑΣ», Γιώργος Τζόβας στον χαιρετισμό του εξέφρασε τις προσωπικές του ευχαριστίες καθώς και των ιδιοκτητών-μετόχων της εταιρείας, επισημαίνοντας: «Αν και τη βραδιά την οργανώσαμε λίγο γρήγορα μετά από  πρόταση του Σεφ και Μετρ, θεωρώ ότι θα περάσουμε ευχάριστα και θα την καθιερώσουμε κάθε χρόνο. Βέβαια η εποχή δεν είναι η κατάλληλη γιατί απουσιάζουν αρκετά παιδιά. Με δεδομένο ότι συμπορευόμαστε μαζί πολλά χρόνια, σας θεωρώ συνεργάτες και όχι υπαλλήλους.»
  Ιδιαίτερα συγκινημένος και με τρεμάμενη φωνή, συνέχισε: «Θεωρώ επίσης ότι όλοι γνωρίζετε όλα αυτά τα χρόνια η επιχείρηση ήταν και είναι δίπλα σας. Δεν θέλω να αποχωρήσει κανένας εργαζόμενος από το ξενοδοχείο, παρά μόνο με την συνταξιοδότησή του. Σας το υπόσχομαι. Παρακαλώ να έρχεστε στην εργασία σας με χαμόγελο και χαρά. Είμαστε δίπλα σας. Πιστεύω ακράδαντα ότι οι συνθήκες εργασίας στο «ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΑΛΛΑΣ» είναι οι καλύτερες στο τουριστικό κομμάτι στην Πιερία, αλλά και στην Ελλάδα γενικότερα.
  Ολοκληρώνοντας σας διαβεβαιώ ότι χωρίς εσάς δεν θα καταφέραμε πολλά πράγματα. Για αυτό σας ευχαριστώ και πάλι. Καλή σας διασκέδαση και παρακαλώ να δεχθείτε τις προσωπικές μου ευχές καθώς και των ιδιοκτητών για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς»
Ρεπορτάζ: Περικλής Χατζηγιάννης
Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.