Free cookie consent management tool by TermsFeed ΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΔΙΟΥ – OlymposPress.gr
Προσκεκλημένη του δήμου Καρπενησίου η Ορχήστρα Νέων Δίου, έδωσε συναυλία στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων και μάγεψε ντόπιους και επισκέπτες που βρέθηκαν χθες το βράδυ στο πολυτελέστατο συνεδριακό κέντρο της πόλης.
Η Ορχήστρα Νέων του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Πατρή, εκτέλεσε έργα μεγάλων ελλήνων συνθετών καθώς εορταστικά τραγούδια και ύμνους των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Τα τραγούδια ερμήνευσαν η Φιλιώ Σέρβου, ο Νίκος Μπίνος και η σοπράνο Χιονάτη Γκίνα.
Σχετικά με την εμφάνιση της Ορχήστρας Νέων Δίου, ο δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης δήλωσε.
«Ανοίξαμε τις εορταστικές εκδηλώσεις στην ίδια αίθουσα με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και κλείνουμε με μια σπουδαία επίσης ορχήστρα από την περιφέρεια αυτή τη φορά, την Ορχήστρα Νέων Δίου. Ήταν μια καταπληκτική βραδιά και οφείλω να συγχαρώ αυτά τα παιδιά για το σπουδαίο τους ταλέντο. Να συγχαρώ επίσης το μαέστρο αλλά και τους ανθρώπους που στηρίζουν αυτή την αξιόλογη προσπάθεια. Συγχαρητήρια βέβαια και στο συνάδελφο μου πρώην δήμαρχο του Δίου, Γρηγόρη Παπαχρήστο, που είναι ο δημιουργός  αυτού του σπάνιου και μοναδικού για την επαρχία εγχειρήματος.                                                            
 Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους»    

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.