Free cookie consent management tool by TermsFeed Τοποθέτηση συγχρόνων στάσεων σε οικισμούς του δήμου Πύδνας-Κολινδρού – OlymposPress.gr
Τοποθέτηση συγχρόνων στάσεων σε οικισμούς του δήμου Πύδνας-Κολινδρού

Το Φεβρουάριο 2021 είχε εγκριθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών πρόταση που είχαμε κάνει για ένταξη στο πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ” που αφορούσε την τοποθέτηση στεγάστρων/στάσεων λεωφορείων. Ήδη έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση δεκατριών (13) συγχρόνων στάσεων σε οικισμούς του δήμου μας.
Οι στάσεις διαθέτουν φωτοβολταϊκό, παγκάκι, νυκτερινό φωτισμό, θυρίδες USB για φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών, κλπ. Ιδιαίτερα επισημαίνεται ότι οι σύγχρονες αυτές στάσεις διαθέτουν και τον απαιτούμενο εξοπλισμό για τηλεματική ενημέρωση, όταν η υπηρεσία αυτή θα είναι διαθέσιμη από το ΚΤΕΛ.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος κ. Μανώλα ανέφερε:
                                                                                                                                                                         
“Αρκετοί συνδημότες μας και κυρίως νεαρότερης ηλικίας, χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Οι νεοτοποθετηθείσες σύγχρονες στάσεις πιστεύουμε ότι θα τους εξυπηρετήσουν ακόμη περισσότερο αφού, πλέον των άλλων, τους δίνουν τη δυνατότητα, ενώ περιμένουν το λεωφορείο, να φορτίζουν τις ηλεκτρονικές συσκευές τους. Ακόμη, όταν το ΚΤΕΛ θα έχει τη δυνατότητα να παρέχει τηλεματική ενημέρωση, στην κάθε στάση θα μεταδίδεται ηλεκτρονικά η ώρα αφίξεως των λεωφορείων. Θέλω να επισημάνω ότι η τοποθέτηση των στάσεων στους οικισμούς έγινε με κριτήριο τις ανάγκες κάθε οικισμού και όχι το μέγεθος του και κατά συνέπεια τον αριθμό των ψηφοφόρων.”

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.