Free cookie consent management tool by TermsFeed Τον παγκόσμιο πρωταθλητή πάλης, Αχιλλέα Χρυσίδη υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος – OlymposPress.gr
Δήμος Κατερίνης
Τμήμα Επικοινωνίας – Τύπου
26-08-2023

Τον παγκόσμιο πρωταθλητή πάλης, Αχιλλέα Χρυσίδη υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος
«Είχα την χαρά να υποδεχτώ στο γραφείο μου, τον  Αχιλλέα Χρυσίδη, τον νεαρό πρωταθλητή  των «Ολυμπίων Κατερίνης» και τον προπονητή των επιτυχιών, Βασίλη Μπατάλα. Η κατάκτηση  από τον Αχιλλέα του χάλκινου μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης U20, στην Ιορδανία, δεν αποτελεί έκπληξη για όλους εμάς που γνωρίζουμε το αγωνιστικό του επίπεδο. Αποτελεί δικαίωση της επίμονης δουλειάς που κάνει από το ξεκίνημα της καριέρας του.  Εύχομαι από καρδιάς ο πρωταθλητής μας να εκπληρώσει όλους τους στόχους που έχει θέσει, κάνοντας υπερήφανους τους γονείς, τους προπονητές και  όλους όσοι πιστεύουμε στο μεγάλο ταλέντο του». Αυτό τόνισε ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος στη διάρκεια υποδοχής στο Δημαρχείο, του συμπολίτη μας – πρωταθλητή της Ελληνορωμαϊκής πάλης (κατηγορία 130 κ.), Αχιλλέα Χρυσίδη και του προπονητή Βασίλη Μπατάλα.
Τέλος, ο κος Κουκοδήμος τόνισε, ότι, ο Δήμος Κατερίνης είναι έμπρακτα – σταθερά και θα παραμείνει αρωγός της πάλης και του δραστήριου αθλητικού συλλόγου,  ΓΑΣ Ολύμπιοι Κατερίνης, που προάγει τον Αθλητισμό με αφοσίωση και μεγάλη αποτελεσματικότητα.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ευχές για κάθε επιτυχία στις προγραμματισμένες διοργανώσεις και στις επιδόσεις του πρωταθλητή μας και όλων των αθλητών του συλλόγου. 

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.