Free cookie consent management tool by TermsFeed Τελέστηκε ο Αγιασμός για έναρξη την κολυμβητικής περιόδου στο κολυμβητήριο Κολινδρού – OlymposPress.gr

Τελέστηκε ο Αγιασμός για έναρξη την κολυμβητικής περιόδου στο κολυμβητήριο Κολινδρού

Τελέστηκε σήμερα Παρασκευή 7 Ιουλίου το πρωί στις 11:00 π.μ., από τους εφημέριους των Ιερών Ναών του Κολινδρού  π. Παναγιώτη και π. Χρήστο, ο Αγιασμός για την έναρξη λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου στις Αθλητικές εγκαταστάσεις “Ευάγγελος Πολύζος”, παρουσία του Δημάρχου Πύδνας – Κολινδρού, Ανέστη Μανώλα.

Το παρών έδωσαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Ζαφείρης, ο πρόεδρος ΔΗΚΟΙΝΕ Κώστας Μαλάμης, ο Πρόεδρος κοινότητας Καταχά Ευστάθιος Ακριτίδης, ο Τοπικός Αστυνόμος Γεώργιος Βασιλειάδης, το προσωπικό του κολυμβητηρίου, υποψήφιοι σύμβουλοι, γονείς, κηδεμόνες και μικροί κολυμβητές.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος, αφού ευχήθηκε καλή κολυμβητική χρονιά, δεσμεύτηκε για τη συνέχιση ενεργειών, από τη δημοτική αρχή, για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Κολινδρού.

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.