Free cookie consent management tool by TermsFeed Τα «Βουλιαχτάρια» προγραμματίζουν την επόμενη βουτιά – Οι πλημμύρες ρύπαναν τους βυθούς της Ν. Πιερίας – OlymposPress.gr
Τα «Βουλιαχτάρια» προγραμματίζουν την επόμενη βουτιά
Οι πλημμύρες ρύπαναν τους βυθούς της Ν. Πιερίας
  Οι πρόσφατες πλημμύρες κυρίως του Θεσσαλικού κάμπου επηρέασαν και το βυθό και της Νότιας Πιερίας. Επιπρόσθετα τα ποτάμια της περιοχής, κυρίως η Ζηλιάνα, «μετέφεραν» σωρεία κάθε είδους σκουπιδιών και γενικά ότι εναποθέτει στις παρόχθιες περιοχές η ανθρώπινη ασυδοσία. .
  Η εθελοντική ομάδα δυτών με την επωνυμία «Βουλιαχτάρια» ευαισθητοποιούμενη για μια ακόμα φορά από τα όσα δημιούργησε η μανία της φύσης και επιδιώκοντας να απομακρύνει κάθε φερτό υλικό στον ορίζοντα των βυθών, έκανε μια πρώτη εκτίμηση της κατάστασης.
  Τώρα ετοιμάζει την … κάθοδο στο βυθό της Νότιας Πιερίας, όπου διαπιστώθηκε ότι συσσωρεύτηκε ποικιλία αντικειμένων, με σκοπό των καθαρισμό τους.
  Για μια ακόμα φορά τα μέλη των «Βουλιαχταρίων» συμβάλλουν ως οι ρομαντικοί των βυθών, στο να απολαμβάνουμε το περιβόητο αφήγημα, για καθαρές θάλασσες.
  Λίγο πριν τη νέα βουτιά και δράση στο βυθό, το πρωινό της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου 2023, η αναγκαία σύσκεψη και ο κατάλληλος προγραμματισμός, γιατί η θάλασσα δεν αστειεύεται
  Επί του προγραμματισμού οι, Χάρης Βλησίδης, Φώτης Καραλιόλιος και Γιάννης Κλωναρίδης.
  Εύγε παιδιά.

Ρεπορτάζ: Περικλής Χατζηγιάννης
Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.