Free cookie consent management tool by TermsFeed Συνεχίζεται η παρουσίαση υποψηφίων του συνδυασμού “Θέλουμε και Μπορούμε” – OlymposPress.gr
Συνεχίζεται η παρουσίαση υποψηφίων του συνδυασμού “Θέλουμε και Μπορούμε”

Από το συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” του κ. Μανώλα ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του κ. Σπύρου Δριστά.
Ο κ. Δριστάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Κολινδρό. Πατέρας του είναι ο Θανάσης και μητέρα του η Βασιλική Δριστά. Φοίτησε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο και μετά στο Γυμνάσιο Κολινδρού. Τη στρατιωτική του θητεία εκπλήρωσε στις Ειδικές Δυνάμεις. Είναι παντρεμένος με τη Σοφία Λάντζα και κατοικούν στον Κολινδρό. Ασχολείται με τη γεωργία και κυρίως με οπωροκαλλιέργειες και καλλιέργειες σιτηρών.
Σε δήλωσή του ο κ. Δριστάς ανέφερε: “Πιστεύω ότι την αγάπη για τον τόπο μας πρέπει να τη δείχνουμε με πράξεις και όχι με λόγια. Βλέποντας όσα πέτυχε η ομάδα του Δημάρχου μας κ. Μανώλα παρά τον πόλεμο που δέχεται όλα αυτά τα χρόνια, αποφάσισα να γίνω κι εγώ μέλος αυτής της ομάδας και να συμβάλω κι εγώ στην προσπάθεια για την ανάπτυξη του τόπου μας και την καλυτέρευση της ζωής όλων μας.”

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.