Free cookie consent management tool by TermsFeed Συνεχίζει δυναμικά ο Ανέστης Μανώλας τις προεκλογικές του ομιλίες – OlymposPress.gr
Ο Δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου,  Αναστάσιος Μανώλας, μαζί με υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του «Θέλουμε και Μπορούμε», επισκέφτηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 26/9 την Παλιόστανη και της Τρίτης 27/9 τα Παλιάμπελα και το Λιβάδι, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με κατοίκους των χωριών.
Ο Δήμαρχος Α. Μανώλας στις ομιλίες του αναφέρθηκε στο έργο της δημαρχιακής του θητείας, αλλά και στον προγραμματισμό της επόμενης ημέρας.  Στο κλείσιμο της ομιλίας του κάλεσε τους παρισταμένους να αξιολογήσουν και να κρίνουν το έργο της δημοτικής Αρχής, τόσο τον επικεφαλής του συνδυασμού όσο και τους υπόλοιπους υποψήφιους και να προσέλθουν στην κάλπη.

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.