Free cookie consent management tool by TermsFeed Συνεχής παρουσίαση υποψηφίων του συνδυασμού “Θέλουμε και Μπορούμε” – OlymposPress.gr
Δήμος Πύδνας-Κολινδρού: Συνεχής παρουσίαση υποψηφίων του συνδυασμού
“Θέλουμε και Μπορούμε”

Σταθερά και μεθοδικά συνεχίζεται η παρουσίαση υποψηφίων του συνδυασμού “Θέλουμε και Μπορούμε”.
Πρόσφατα ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του κ. Γιώργου Τσαμασιώτη.
Ο κ. Τσαμασιώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σφενδάμη. Γονείς του είναι ο Κωνσταντίνος Τσαμασιώτης και η Μαρίνα Πισσιώτου. Έχει ένα αδελφό, το Νικόλαο, ο οποίος διαμένει και εργάζεται στη Γερμανία. Έχει φοιτήσει στο Δημοτικό σχολείο Σφενδάμης και κατόπιν στο Γυμνάσιο Αλωνίων. Απεφοίτησε από το 2ο Επαγγελματικό Λύκειο Κατερίνης με την ειδικότητα “Τεχνολόγου Τροφίμων” του Τομέα Γεωπονίας. Τη στρατιωτική του θητεία υπηρέτησε ως Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός Πεζικού και απολύθηκε με το βαθμό του Ανθυπολοχαγού. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρεία επεξεργασίας βρώσιμης ελιάς, όπου είναι υπεύθυνος σε γραμμές παραγωγής και χειριστής μηχανών. Ασχολείται επίσης με τον αγροτικό τομέα σε δυναμικές καλλιέργειες ακτινιδίων, ελιές κ.α. Είναι ενεργός ποδοσφαιριστής στην αναγεννημένη τοπική ομάδα του χωριού του "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” Σφενδάμης, εθελοντής αιμοδότης στο σύλλογο "Η ΑΓΑΠΗ" και διοικητικό μέλος στο λαογραφικό πολιτιστικό σύλλογο "ΠΑΛΙΑΝΗ".
Σε δήλωσή του ο κ. Τσαμασιώτης ανέφερε: «Την αγάπη για τον τόπο μας πρέπει να τη δείχνουμε με πράξεις και όχι με εύκολες θεωρίες και αποφυγή συμμετοχής μας στα κοινά. Ειδικά εμείς οι νεότεροι θεωρώ ότι επιβάλλεται να συμμετέχουμε, ώστε να μπορούμε να διαμορφώσουμε το μέλλον μας. Δεν πρέπει να αφήνουμε άλλους να αποφασίζουν για εμάς. Θέλοντας να προσφέρω στον τόπο μου και πιστεύοντας ότι μπορώ να το κάνω, αποφάσισα να διεκδικήσω την ψήφο των συγχωριανών μου για το Συμβούλιο Κοινότητας Σφενδάμης με το συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” του Δημάρχου μας κ. Μανώλα. Γιατί παρά τις πολλές δυσκολίες που αντιμετώπισε, έκανε πολλά πράγματα για το χωριό μας και πιστεύω ότι κατά την επόμενη πενταετία θα κάνουμε ακόμη περισσότερα».

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.