Free cookie consent management tool by TermsFeed Συνάντηση του Δημάρχου Κατερίνης, Ιωάννη Ντούμου, με τον Υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας & Θράκης, Στάθη Κωνσταντινίδη – OlymposPress.gr

Δήμος Κατερίνης
Τμήμα Επικοινωνίας – Τύπου
21-03-2024

Συνάντηση του Δημάρχου Κατερίνης, Ιωάννη Ντούμου, με τον Υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας & Θράκης,  Στάθη Κωνσταντινίδη

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας & Θράκης, Στάθη Κωνσταντινίδη, είχε σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Κατερίνης, Ιωάννης Ντούμος. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποίησε σήμερα ο κος Κωνσταντινίδης, σε αυτοδιοικητικούς, παραγωγικούς  κ.ά φορείς και αρχές της Πιερίας.
Στη διάρκεια της επίσκεψης, απευθυνόμενος στον κο Κωνσταντινίδη, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία με τους Βουλευτές Πιερίας και τους κυβερνητικούς αξιωματούχους.  Όπως τόνισε, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη είναι η ουσιαστική ενίσχυση της αυτοδιοίκησης με οικονομικούς πόρους. «Είμαι βέβαιος, ότι θα συντονίσουμε ως Δήμος Κατερίνης τον βηματισμό και τις ενέργειές μας, με τις δικές σας πρωτοβουλίες και προτεραιότητες, προς όφελος των δημοτών μας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κος Ντούμος.
Παράλληλα, μίλησε για την επόμενη ημέρα στον Δήμο Κατερίνης, στην οποία η διοίκηση θέτει ως προτεραιότητες την έμφαση στην πολιτική προστασία, στην κοινωνική πολιτική, στα ζητήματα περιβάλλοντος και συναφών υποδομών, καθώς και  στον Τουρισμό, ενώ έθεσε επιτακτικά το θέμα της καλύτερης πρόσβασης από και προς τα Βαλκάνια μέσω των Ευζώνων. «Πρόκειται για το σημείο με τη μεγαλύτερη εισροή τουριστών και εμπορίου από και προς τη χώρα μας» σημείωσε.
«Θέλουμε την ισόρροπη ανάπτυξη, την κοινωνική συνοχή. Θέλουμε καλές δουλειές, για να κρατήσουμε τον κόσμο στην επαρχία. Για αυτό θα στηρίξουμε τις προσπάθειες του Δήμου Κατερίνης, για τη διαρκή βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, ενώ θα συνδράμουμε στην επίλυση ζητημάτων υποδομών και έργων. Είμαστε εδώ για να προωθήσουμε τα προτάγματα που ιεραρχούν Δήμοι και Περιφέρειες στη Μακεδονία και τη Θράκη», σημείωσε μεταξύ άλλων, ο κος Κωνσταντινίδης.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι παρόντες στη διάρκεια της επίσκεψης  ήταν: ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π.  της Ν.Δ. Πιερίας, Χαράλαμπος Μπρουσκέλης, ο Γενικός Συντονιστής Οργανώσεων Κεντρικής Μακεδονίας Ν.Δ. – αντιδήμαρχος Κατερίνης, Ηλίας Τάπρας, εκπρόσωποι Βουλευτών, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, συνεργάτες του Υφυπουργού και του Δημάρχου κ.ά.

 

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.