Free cookie consent management tool by TermsFeed Συνάντηση του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας, με μέλη της κοινότητας Ρομά – OlymposPress.gr
Δήμος Κατερίνης
Τμήμα Επικοινωνίας – Τύπου
13-02-2023

Συνάντηση του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας,  με μέλη της κοινότητας Ρομά
 
Σάββας Καρυπίδης: Ενέργειες – πρωτοβουλίες για καλύτερη καθημερινότητα των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων
 
Τον καταυλισμό των Ρομά στην Κατερίνη, προκειμένου να ενημερωθεί  για τα προβλήματα καθημερινότητας που αντιμετωπίζει η κοινότητα επισκέφθηκε σήμερα, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Σάββας Καρυπίδης.
Συγκεκριμένα, συνοδευόμενος από εργαζόμενους του Παραρτήματος Ρομά του Κέντρου Κοινότητας του Δ. Κατερίνης, ο κος Καρυπίδης περιηγήθηκε στον καταυλισμό, συνομίλησε με μέλη της κοινότητας Ρομά, ενώ δεσμεύτηκε σε συνεννόηση και συνεργασία με τις αντιδημαρχίες τεχνικών έργων και καθαριότητας, να αντιμετωπιστούν άμεσα ζητήματα καθημερινότητας και υποδομών στους συγκεκριμένους τομείς.
«Η προστασία του περιβάλλοντος, η προστασία της δημόσιας υγείας ευάλωτων κοινωνικών ομάδων συνιστά προτεραιότητα για τη διοίκησή μας» τόνισε χαρακτηριστικά ο κος Καρυπίδης.
Παράλληλα, ο κος Καρυπίδης ενημέρωσε τα μέλη της κοινότητας για τις ενέργειες που προγραμματίζει να δρομολογηθούν από τις υπηρεσίες του Δήμου, ενέργειες που όπως είπε, προωθούν  την κοινωνική ενσωμάτωση των Ρομά.

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.