Free cookie consent management tool by TermsFeed Συνάντηση της Μαρίας Μίχου με το Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ για το ζήτημα του Νερού στη Λεπτοκαρυά – OlymposPress.gr
Συνάντηση της Μαρίας Μίχου με το Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ για το ζήτημα του Νερού στη Λεπτοκαρυά
 
Tη διάθεσή τους  για  πλήρη ενημέρωση  για  το πρόβλημα ύδρευσης και άρδευσης σε περιοχή της Λεπτοκαρυάς Πιερίας, και επίλυσης του θέματος από την πλευρά της Δ.Ε.Υ.Α. ΔΙΟΥ- ΟΛΥΜΠΟΥ  εξέφρασαν  ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Σαμαράς, ο αντιπρόεδρος Απόστολος Λιάπης και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της δημοτικής επιχείρησης  αλλά και  η πρώην Βουλευτής Πιερίας και εκ νέου υποψήφια στις επικείμενες εθνικές εκλογές, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Μαρία Μίχου .
 
Το ζήτημα, το οποίο αναδείχθηκε πρόσφατα από επιστολή συμπολιτών, τέθηκε στο επίκεντρο ενημερωτικής συνάντησης τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2023, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα  εποικοδομητικής συνεργασίας. Ειδικότερα, ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Σαμαράς  και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της δημοτικής επιχείρησης καθώς και ο Γενικός Διευθυντής  Χρήστογλου  Ιωάννης και η Μηχανικός Κική Παπαδημητρίου , ενημέρωσαν διεξοδικά την κ. Μίχου για το σημαντικό πρόβλημα που ταλανίζει την περιοχή και το οποίο παρά την συνεχή προσπάθεια  της δημοτικής αρχής παραμένει δισεπίλυτο.
Γνωστοποιήθηκε ότι εδώ και δύο δεκαετίες γίνεται προσπάθεια  επίλυσης του θέματος, για παροχή ύδρευσης και άρδευσης για τις κατοικίες εκτός σχεδίου και για τις αγροτικές-κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις.
Η Δημοτική επιχείρηση και συγκεκριμένα η Τεχνική Υπηρεσία εκπονεί μελέτη για  την ένταξη  του έργου άμεσα σε επιδοτούμενα προγράμματα για την συνολική κατά το δυνατόν λύση  του θέματος.
 
Ακόμα διευκρινίστηκαν και έγιναν κατανοητά από όλους τα παράπονα και η αγωνία των κατοίκων της Λεπτοκαρυάς, οι οποίοι επιζητούν την επίλυση του .  
 
Τέλος, η κ. Μίχου με διαχρονική παρουσία και ευαισθησία στα κοινωνικά θέματα που επέδειξε κατά τη διάρκεια της πολιτικής της διαδρομής, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την ενημέρωση αλλά και για την πληροφορία  ότι από πλευράς Δ.Ε.Υ.Α. ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ απεστάλη έγγραφο προς κάθε κατεύθυνση με το οποίο δηλώνεται η άποψη, διάθεση και θέση για τη μη ιδιωτικοποίηση του νερού, το οποίο αποτελεί το σημαντικότερο κοινωνικό αγαθό προς τους πολίτες.

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.