Free cookie consent management tool by TermsFeed Συνάντηση εργασίας του νέου Δ.Σ. του Γ.Α.Σ Αρχέλαος με τον Δήμαρχο Κατερίνης – OlymposPress.gr
Δήμος Κατερίνης
Τμήμα Επικοινωνίας – Τύπου
24-02-2023

Συνάντηση εργασίας του νέου Δ.Σ. του Γ.Α.Σ Αρχέλαος με τον Δήμαρχο Κατερίνης
– Κώστας Κουκοδήμος:  Έμπρακτη στήριξη σε όλα τα τμήματα του συλλόγου

Ζητήματα που αφορούν τον αθλητισμό της πόλης, καθώς και επιμέρους θέματα υποδομών, που σχετίζονται με τη καθημερινή λειτουργία των τμημάτων συλλόγου, τέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης εργασίας του νέου Δ.Σ. του Γ.Α.Σ Αρχέλαος Κατερίνης και των Εφόρων του, με τον Δήμαρχο Κατερίνης,  Κώστα Κουκοδήμο.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, στο Δημαρχείο παρέστησαν οι: Αλκίνοος Τασόπουλος – Πρόεδρος & Έφορος γυμναστικής, Ελευθέριος Σταγκίδης – Α΄ Αντιπρόεδρος & Έφορος στίβου, Χαράλαμπος Σαββίδης – Β΄ Αντιπρόεδρος,  Αθανάσιος Μαυροειδής – Γενικός Γραμματέας & Έφορος κολύμβησης, Ιωάννης Σαμακοβλής – Ταμίας & Έφορος τοξοβολίας, Έφορος βόλεϊ: Χρήστος Τσιμόπουλος, Κυριάκος Κωνσταντινίδης – Έφορος πάλης, Θεόδωρος Σεϊτανίδης – Έφορος σκοποβολής, Γραφείο τύπου – δημοσίων σχέσεων & Έφορος χειροσφαίρισης (χάντμπολ): Μιχάλης Κανταρτζής.
Ο Δήμαρχος συνεχάρη το ΔΣ για την εκλογή του και ευχήθηκε να έχει μια δημιουργική και παραγωγική θητεία, εκφράζοντας ταυτόχρονα τη βεβαιότητα ότι θα συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία μεταξύ των δυο πλευρών.
«Όπως έχω επισημάνει, όταν αναφέρομαι στον Αρχέλαο, είναι σαν να μιλάω για το σπίτι μου, καθώς υπήρξα αθλητής – μέλος του συλλόγου. Πράγματι ο Αρχέλαος έχει πολλές ανάγκες τις οποίες προσπαθούμε με κάθε τρόπο να καλύψουμε.  Αυτό συνεπάγεται την οικονομική στήριξη, την έμπρακτη και με κάθε θεμιτό μέσο στήριξη σε όλα τα τμήματα του συλλόγου. Είμαστε πάντα δίπλα στους αθλητές και τις αθλήτριες μας» σημείωσε ο κος Κουκοδήμος.
Παράλληλα, ο Δήμαρχος ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. του Αρχελάου, ότι «τρέχει» ήδη η διαδικασία για την έναρξη των παρεμβάσεων στα δυο πρώην στρατόπεδα «Γ.Ολύμπιου» και «Κολομβάκη», όπου, η μελέτη, προβλέπει μεταξύ άλλων και κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων (κολυμβητήριο κ.α. στο στρατόπεδο «Κολομβάκη»). Το γεγονός, αυτό,  όπως τονίστηκε ανοίγει νέες προοπτικές και για την αθλητική ανάπτυξη του τόπου μας.
«Ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος, Ολυμπιονίκης και παλαιός πρωταθλητής του συλλόγου μας, με ευαισθησία εργάζεται στην κατεύθυνση βελτίωσης των υποδομών, στους χώρους προπόνησης και διεξαγωγής αγώνων. Η δημοτική αρχή βάσει των μελετών και των συγκεκριμένων προτάσεων που παρουσιάστηκαν, στην εποικοδομητική αυτή μας συνάντηση, είμαι βέβαιος, ότι, θα συνεχίσει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια  για την αναβάθμιση  της αθλητικής ζωή της πόλης» τόνισε από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Γ.Α.Σ Αρχέλαος, Αλκίνοος Τασόπουλος.

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.