Δήμος Κατερίνης
Γραφείο τύπου
21-07-2021

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου με το Δ.Σ. του συλλόγου Δημοτικών υπαλλήλων Πιερίας
– Άμεση ανταπόκριση της διοίκησης του Δήμου σε καίρια αιτήματα των εργαζομένων

Το Δ.Σ. του συλλόγου Δημοτικών υπαλλήλων Ν.Πιερίας υποδέχτηκε το πρωί στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος. Ειδικότερα, στην συνάντηση παρέστησαν: ο πρόεδρος του Δ.Σ. Χρήστος Κομπατσιάρης, ο αντιπρόεδρος Ιωάννης Μαυρίδης, ο ταμίας Ηλίας Πογιαρίδης, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κώστας Λιακόπουλος.
Στη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους εργαζομένους στον Δήμο Κατερίνης, καθώς και μία σειρά ζητημάτων για τη  βελτίωση των συνθηκών εργασίας προς όφελος των εργαζομένων. Ειδικότερα διατυπώθηκε μία σειρά αιτημάτων από το Δ.Σ. του συλλόγου, που μεταξύ άλλων επικεντρώθηκε:
– Στην ανάγκη ανανέωσης του στόλου απορριμματοφόρων, για την οποία ο Δήμαρχος τόνισε ότι σύντομα θα υπάρξει ενίσχυση με 5 νέα απορριμματοφόρα.
– Στην προμήθεια μέσων ατομικής προστασίας περιόδου 2019-2020 στους δικαιούχους εργαζομένους, θέμα για το οποίο ο Δήμαρχος σημείωσε ότι θα τεθεί προς συζήτηση και λήψη απόφασης στο δημοτικό συμβούλιο, η καταβολή χρηματικού αντιτίμου στους εργαζομένους για τα ΜΑΠ.
– Στη μετεγκατάσταση των υπαλλήλων στην καθαριότητα από το υπόγειο πάρκινγκ του Δημαρχείου σε ισόγειο χώρο, γεγονός που όπως ανέφερε τόσο ο κος Κουκοδήμος, όσο και ο κος Κομπατσιάρης «θα βελτιώσει αισθητά τις συνθήκες εργασίας στον συγκεκριμένο τομέα».
Όπως σημειώνει σε δήλωσή του, με αφορμή την επίσκεψη, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος: «Είχα μία ιδιαίτερα εποικοδομητική συνάντηση σήμερα με τον σύλλογο Δημοτικών υπαλλήλων. Όπως έχω επανειλημμένα επισημάνει οι δημοτικοί υπάλληλοι είναι για εμάς ουσιαστικοί συνεργάτες στη μεγάλη οικογένεια του Δήμου Κατερίνης. Συνιστούν τη δύναμή του για την επίτευξη των στόχων, με έμφαση στην εύρυθμη λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών και την καθημερινότητα του πολίτη. Επίσης, για την υλοποίηση του σχεδιασμού που έχουμε θέσει ως προτεραιότητα για τον τόπο μας».
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ν.Πιερίας Χρήστος Κομπατσιάρης έκανε λόγο για ουσιαστική και εποικοδομητική συνάντηση με τον Δήμαρχο Κατερίνης, τον οποίο ευχαρίστησε καθώς όπως είπε «Ικανοποιούνται σε σύντομο χρονικό διάστημα, μείζονα ζητήματα που απασχολούν επί σειρά ετών τους εργαζομένους στον Δήμο».