Δήμος Κατερίνης
Τμήμα Επικοινωνίας – Τύπου
07-02-2023

Συνάντηση εργασίας του Αντιδημάρχου Γιώργου Νταντάμη με το Δ.Σ. της Επαγγελματικής – Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών

Συνάντηση εργασίας με το Διοικητικό Συμβούλιο της Επαγγελματικής – Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών (Ε.Ε.Τ.Ε.Μ) Πιερίας είχε σήμερα στο γραφείο του στο Δημαρχείο, ο Αντιδήμαρχος Δόμησης,  Γιώργος Νταντάμης.
Ειδικότερα, ο κος Νταντάμης ενημέρωσε τους: Αγάπη Πεταλίδου – Πρόεδρο, Αθανάσιο Σησιό ταμία, Εμμανουήλ Νατσίδη – μέλος,  για τις σύγχρονες δυνατότητες και τάσεις της εφαρμογής των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών (GIS) του Δήμου Κατερίνης. Επίσης, για τη συνεργασία με τη ΓΑΙΟΣΕ Α.Ε. με επίκεντρο την παραχώρηση έκτασης, στο πλαίσιο σχεδίων ανάπτυξης και αξιοποίησης εγκαταστάσεων του παλαιού Σιδηροδρομικού Σταθμού (στο παλιό εργοστάσιο εμποτισμού και στους γύρω χώρους).
Επιπλέον, μεταξύ άλλων συζητήθηκαν η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Ταμείου Εθνικής Άμυνας Τ.ΕΘ.Α. και συγκεκριμένα των πρώην στρατοπέδων Γεωργάκη Ολύμπιου και Ταξ/χου Κολομβάκη, που παραχωρήθηκαν πρόσφατα στον Δήμο Κατερίνης.
Τέλος, έγινε λόγος για τη βραβευμένη πρόταση του Δήμου Κατερίνης για την ανάπλαση του Κέντρου πόλης (με ένα από τα 20, Ευρωπαϊκά Βραβεία New Bauhaus Local Initiatives), μία τεράστια ευκαιρία υλοποίησης ενός σημαντικού έργου, που θα αλλάξει τη ζωή των πολιτών και θα δώσει μοναδική ταυτότητα στο κέντρο και την πόλη.
«Ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική η συνάντησή  μου με το Διοικητικό Συμβούλιο της Επαγγελματικής – Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών. Θέλουμε να δώσουμε όραμα και προοπτική στον τόπο μας, να διευκολύνουμε τις ζωές των δημοτών μας. Είμαι βέβαιος ότι έγιναν καθοριστικά βήματα στη διάρκεια της θητείας μας και με την συνεργασία μας με συλλόγους και φορείς όπως η  Ε.Ε.Τ.Ε.Μ  Πιερίας θα τα καταφέρουμε και στη συνέχεια» δήλωσε ο κος Νταντάμης.