Free cookie consent management tool by TermsFeed Συνάντηση Δημάρχου Κατερίνης με τον σύλλογο Διπλωματούχων Μηχανικών & με το Προεδρείο Νομαρχιακής Επιτροπής του ΤΕΕ Πιερίας – OlymposPress.gr

Δήμος Κατερίνης
Τμήμα Επικοινωνίας – Τύπου
14-03-2024

Συνάντηση Δημάρχου Κατερίνης με τον σύλλογο Διπλωματούχων Μηχανικών & με το Προεδρείο Νομαρχιακής Επιτροπής του ΤΕΕ Πιερίας

Ι. Ντούμος: Εποικοδομητική συνεργασία προς όφελος των πολιτών

Με τον Δήμαρχο Κατερίνης, Ιωάννη Ντούμο, συναντήθηκαν σήμερα στο Δημαρχείο, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Ν. Πιερίας και το Προεδρείο Νομαρχιακής Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Πιερίας, παρουσία και του ειδικού συνεργάτη του Δημάρχου, Χαράλαμπου Φωκαΐδη.
Συγκεκριμένα, στη συνάντηση συμμετείχαν εκ μέρους του Δ.Σ. του συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Ν.Πιερίας: ο πρόεδρος Κων/νος Μπίσμπας, ο Γραμματέας, Απόστολος Πίτσιας, τα μέλη: Αναστάσιος Ελευθεριάδης, Κων/νος Βασιλειάδης (& μέλος της Διοικούσας Επιτροπής, ΤΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας), ενώ εκ μέρους του Προεδρείου της Νομαρχιακής Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Πιερίας: ο πρόεδρος Μάνος Μηντζιαρίδης, ο Γραμματέας (& ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Κατερίνης), Αστέριος Δόγας.
Στη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν θέματα του κλάδου, ενώ ο Δήμαρχος εξέφρασε τη βεβαιότητά του,  για την εποικοδομητική συνεργασία που θα έχει ο Δήμος Κατερίνης και οι υπηρεσίες του, με τον σύλλογο και τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΤΕΕ, προς όφελος των πολιτών.
«Η σημερινή μας επικοινωνία θέτει την αφετηρία της διαρκούς επαφής μας και στη  συνέχεια της θητείας μας, ώστε να εργαστούμε με καλή θέληση και διάθεση από κοινού για το καλό του τόπου μας και την εξέλιξη του Δήμου μας, σε ένα σύγχρονο και βιώσιμο αστικό κέντρο» σημείωσε ο Δήμαρχος.
Από την πλευρά των μελών των δύο φορέων εκφράστηκαν ευχαριστίες για την υποδοχή, καθώς και ευχές προς τον Δήμαρχο, για μία γόνιμη θητεία. «Είμαστε εδώ ως μηχανικοί και είμαστε στη διάθεσή σας να προσφέρουμε σε κάθε ζήτημα τεχνικής φύσεως που αφορά τον τόπο μας» τονίστηκε από την πλευρά των μηχανικών.

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.