Free cookie consent management tool by TermsFeed ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ – OlymposPress.gr

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ

Συγχαίρω θερμά την Κατερίνα Νικολαΐδου για την κατάκτηση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά του χρυσού μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας, στην κατηγορία σκιφ ελαφρών βαρών – γυναικών. Οι προσπάθειες της Κατερίνας αποτελούν πρότυπο για όλους μας: πειθαρχία, πολύ δουλειά, ταλέντο, μαχητικότητα και προσήλωση σε υψηλούς στόχους.

Συγχαρητήρια επίσης απευθύνω στους προπονητές της, στην οικογένεια του  Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης και στους γονείς της, που της συμπαραστέκονται στον καθημερινό σκληρό, επίμονο και επίπονο αγώνα της. Εύχομαι ολόψυχα στην πρωταθλήτρια μας υγεία και δύναμη, ώστε το νέο αυτό μετάλλιο να αποτελέσει το έναυσμα για ακόμα σημαντικότερες επιτυχίες στο μέλλον.

Σάββας Χιονίδης

Δήμαρχος Κατερίνης

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.