Free cookie consent management tool by TermsFeed ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ. – OlymposPress.gr

Εκφραση συγχαρητηρίων

Ο διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λιτοχώρου, αισθανόμενοι μεγάλη χαρά και υπερηφάνια, εκφράζουμε τα θερμότερα συγχαρητήρια στους μαθητές του σχολείου μας που διακρίθηκαν και πρώτευσαν σε επίπεδο νομού Πιερίας στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού της Μαθηματικής εταιρείας “Μικρός Ευκλείδης” που διεξήχθη στις 10 Μαΐου 2014.
1. Σκουλαρίκης Δ.  Τάσος   Στ΄ τάξη   1ο βραβείο
2. Καρλέτσα Κ. Ελένη   Ε΄ τάξη  1ο βραβείο
3. Ζωγράφου Α. Αγγελική  Στ΄ τάξη 2ο βραβείο
4. Μπελογιάννης Β. Χρήστος   Στ΄ τάξη 2ο βραβείο
5. Ζωγράφου Α. Αναστασία  Ε΄ τάξη 2ο βραβείο
6. Λιόντα Γ. Χαρίκλεια  Ε΄ τάξη 2ο  βραβείο
Επίσης έπαινο συμμετοχής στους μαθητές της Στ΄τάξης Αλέξη Α. Γκέκα και Βασιλική Δ. Γερολιόλιου και της Ε΄ τάξης Κωνσταντίνα Α. Καρτσαμπά-Ζολώτα και Ραφαέλα Α. Γκίνι.
Αξίζει ένα μεγάλο Μπράβο στα παιδιά που τιμούν με την ποιότητα και τη διάκρισή τους το Σχολείο μας καθώς και τους γονείς τους, δείχνοντας πως ποτέ η προσπάθεια δεν είναι μάταιη.
Ο Διευθυντής Δημήτριος Μακαλέκας και οι εκπαιδευτικοί

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.