Συγχαρητήριο Φώντα Μπαραλιάκου στους διακριθέντες παλαιστές του Αρχελάου
Θέλω να εκφράσω δημόσια τα συγχαρητήριά μου στους αθλητές του Παλαιστικού Τμήματος του Αρχελάου Κατερίνης  που ανέβασαν την Πιερία μας ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΨΗΛΑ!
Ο Λευτέρης Παππάς(χρυσό μετάλλιο) ο Δημήτρης Παππάς(χρυσό μετάλλιο), ο Σωκράτης Κωνσταντινίδης (χρυσό μετάλλιο), ο Θανάσης Ευθυμιάδης (χρυσό μετάλλιο ) και ο Μενέλαος Βούλγαρης (χάλκινο μετάλλιο) αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Παίδων U17!
Πέρα από τα θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές που διακρίθηκαν αλλά και στους υπόλοιπους που συμμετείχαν στους αγώνες τιμώντας την ομάδα του Αρχελάου και την Πιερία μας-γιατί η νίκη ξεκινάει από τη συμμετοχή-, να συγχαρώ και το προπονητικό team και τους γονείς για τις σπουδαίες διακρίσεις.
Θέλω να εξομολογηθώ στα παιδιά την μεγάλη μου ικανοποίηση-ως παλιός αθλητής-να βλέπω τους νέους μας να επιλέγουν τον αθλητισμό ως διέξοδο για την εκτόνωση και την εποικοδομητική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους!
Εύχομαι σε όλους να έχουν υγεία πάνω απ’ όλα και ανανεώνω το ραντεβού μαζί τους για την επόμενη επιτυχία τους σε Ευρωπαϊκή η Παγκόσμια διοργάνωση, γιατί είμαι απόλυτα σίγουρος πως αυτή έπεται και μάλιστα πολύ σύντομα!