Free cookie consent management tool by TermsFeed Συγχαρητήριο Δημάρχου Κατερίνης Ι.Ντούμου για το βραβείο που απέσπασαν το 15ο & το 17ο Δημοτικά Σχολεία Κατερίνης, στο πλαίσιο Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού – OlymposPress.gr
Δήμος Κατερίνης
Τμήμα Επικοινωνίας – Τύπου
01-02-2024

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ
Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές του 15ου Δημοτικού Σχολείου και του 17ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, για το πρώτο βραβείο που απέσπασαν, στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού, με θέμα «Ευγένεια στο διαδίκτυο – Δικαιώματα και υποχρεώσεις παιδιών και νέων στον ψηφιακό κόσμο», που διοργάνωσε το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας υπό την αιγίδα του Υπ. Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.
Οι επιτυχίες των παιδιών μας, μας γεμίζουν αισιοδοξία για το μέλλον και αποτελούν πηγή έμπνευσης και ελπίδας για όλους μας. Άξιοι συγχαρητηρίων είναι επίσης, οι Διευθυντές των Σχολείων και οι εκπαιδευτικοί, που με τις δημιουργικές τους πρωτοβουλίες καθοδήγησαν τα παιδιά μας.

Ιωάννης Ντούμος
Δήμαρχος Κατερίνης

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.