Free cookie consent management tool by TermsFeed Συγκέντρωση νίκης η Ομιλία του Ανέστη Μανώλα στο Αιγίνιο – OlymposPress.gr
Συγκέντρωση νίκης η Ομιλία του Ανέστη Μανώλα στο Αιγίνιο

     Με ενθουσιασμό υποδέχθηκαν οι κάτοικοι του Αιγινίου τον Απολογισμό του έργου του Δημάρχου Πύδνας-Κολινδρού  και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου κ. Ανέστη Μανώλα.
     Ο κ. Μανώλας ανέφερε τις σημαντικότατες ενέργειες εξυγίανσης των οικονομικών του δήμου, επιδεικνύοντας επίσημα στοιχεία. Η οικονομική εξυγίανση και η οργάνωση, επέτρεψαν τη δημιουργία σημαντικών υποδομών, παρά τις ειδικές δυσκολίες που έπρεπε να αντιμετωπιστούν.
     Οι προγραμματικές δηλώσεις του Δημάρχου για ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον με εντιμότητα, διαφάνεια και αφοσίωση στον τόπο, έγιναν δεκτές με πολλά χειροκροτήματα και επευφημίες.
     Ο κ. Μανώλας παρουσίασε τους υποψηφίους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους, συνεργάτες και συνοδοιπόρους στο όραμα αναβάθμισης του τόπου. Έκλεισε την Ομιλία του δίδοντας βάσιμες ελπίδες στους συνδημότες του για ένα καλύτερο αύριο, υποσχόμενος να συνεχίσει να αγωνίζεται για να κατακτήσει ο δήμος Πύδνας-Κολινδρού τη θέση που του αξίζει, τη θέση που δικαιούται στην Πιερία.

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.