Free cookie consent management tool by TermsFeed Στον μικρό τελικό κόντρα στην Μπεσίκτας η Κ16 του ΠΑΟΚ – OlymposPress.gr

Πιστοποίησε την εξαιρετική της φόρμα η ομάδα Κ16 του ΠΑΟΚ συνεχίζοντας τις σταθερά καλές εμφανίσεις της στο τουρνουά Bultex Cup, που διεξάγεται στη Βουλγαρία. Κέρδισε σήμερα 3 Μαϊου 1-0 την Τσέρνο Μόρε στον τελευταίο αγώνα του ομίλου και πλέον θα αγωνιστεί για την τρίτη θέση κόντρα στην Μπεσίκτας. Ο μικρός τελικός θα διεξαχθεί την Δευτέρα 5 Μαϊου. Στον τελικό θα αγωνιστούν η Μάντστεστερ Σίτι με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Το γκολ πέτυχε στο 61’ ο Κωνσταντίνου με πλασέ στην κίνηση μετά από όμορφη σέντρα του Παπαθανασίου από δεξιά. Το 1-0 πάντως, δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα, καθώς ο ΠΑΟΚ είχε ουκ ολίγες ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Κωνσταντίνου έβγαλε τον Ζαμπέτη τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ωστόσο πλάσαρε άουτ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο o Ευθυμίου είχε δοκάρι, ο Δραγάνης αστόχησε από πλεονεκτική θέση και ο Ευθυμίου πλάσαρε μόλις άουτ, σε μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία.

Η ουσία είναι ότι ο ΠΑΟΚ ουδόλως κινδύνεψε, καθώς ο αντίπαλος δεν μπορούσε παρά να αμυνθεί μαζικά πίσω από το κέντρο.

H σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Τοπουζλής, Χαραλαμπίδης (55’ Παπαθανασίου), Αηδονίδης, Χαζαρίδης (56’ Πασπαλάς), Δημητρίου, Κυριλλίδης, Νουκάρης (58’ Παναγιωτίδης), Καπρέτσος, Ζαμπέτης (41’ Ευθυμίου), Δραγάνης, Κωνσταντίνου.

cherno_more-paok

Τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων είναι: Μάντσεστερ Σίτι – Στάμπαεκ 2-0, Μπεσίκτας – ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1-1, Ερυθρός Αστέρας – Ακαδημία Χάτζι 2-0.

 

Τελική βαθμολογία  

Α’ όμιλος

Mάντσεστερ Σίτι 9

ΠΑΟΚ 6

Τσέρνο Μόρε 3

Στάμπαεκ 0

 

Β΄ όμιλος

ΤΣΣΚΑ Σόφιας 7

Μπεσίκτας 5

Ερυθρός Αστέρας 4

Ακαδημία Χάτζι 0

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.