Free cookie consent management tool by TermsFeed Σε λειτουργία το προπονητήριο Στίβου στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο – OlymposPress.gr
Δήμος Κατερίνης
Τμήμα Επικοινωνίας – Τύπου
09-01-2023

Δήμος Κατερίνης – ΟΠΠΑΠ: Σε λειτουργία το προπονητήριο Στίβου στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο

– Η μεταλλική κατασκευή λυόμενου χώρου 2000 τ.μ. θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες των αθλητών – αθλητριών για τη χειμερινή περίοδο
– Νέος τάπητας στα σκάμματα αλμάτων

Τη δυνατότητα στους αθλητές – αθλήτριες στίβου της Κατερίνης, να βελτιώσουν αισθητά τις συνθήκες της προπόνησής τους, κατά την περίοδο του χειμώνα δίνει η ενοικίαση από τον ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης, κατασκευής – στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο – λυόμενου προφυλασσόμενου χώρου εμβαδού 2000 τ.μ., με υλικό PVC (τέντα) και μεταλλική κατασκευή από αλουμίνιο.
Με γνώμονα την ασφάλεια και την άνεση των αθλητών, με τη χρήση υλικών και εξοπλισμού  υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και ευρωπαϊκών standards, η κατασκευή που ικανοποιεί ένα πάγιο αίτημα της αθλητικής κοινότητας της Κατερίνης, ολοκληρώθηκε και οι εγκαταστάσεις τέθηκαν ήδη σε λειτουργία. Παράλληλα, ο φωτισμός του προπονητηρίου που αποτελεί επίσης μέρος των εργασιών έγινε με τον ιδανικότερο τρόπο για τη σωστή και ξεκούραστη διάχυση του φωτός.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι, η ενοικίαση της κατασκευής, θα έχει διάρκεια έως τις 31/03/2023.
 Νέος τάπητας στα σκάμματα αλμάτων
Επιπλέον, στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο, αφού ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποξήλωσης, οδεύουν στην τελική ευθεία, οι παρεμβάσεις αντικατάστασης και τοποθέτησης νέου  τάπητα στίβου, σε πρώτη φάση στα δύο σκάμματα αλμάτων (μήκος – τριπλούν).
Όπως είναι γνωστό, μετά από την πάροδο πολλών ετών από την εγκατάστασή του, ο τάπητας παρουσίαζε μεγάλες φθορές στην επιφάνειά του και έχρηζε άμεσης αποκατάστασης, προκειμένου να συνεχιστεί η χρήση του, για την καθημερινή προπόνηση των αθλούμενων, καθώς και για τη φιλοξενία αθλητικών διοργανώσεων.
«Συνεχίζουμε τις βελτιωτικές παρεμβάσεις στις εγκαταστάσεις του Α΄Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Κατερίνης. Τα έργα αυτά πλαισιώνουν το ευρύτερο σχέδιο μας για τις εγκαταστάσεις του  Α’ ΔΑΚ. Με κύριο μέλημα τις ανάγκες της Αθλητικής οικογένειας του Στίβου, αλλά και την ασφάλεια όλων των χρηστών, η λειτουργικότητα των αθλητικών υποδομών της περιοχής μας συμβάλλει στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών για αθλητικές δραστηριότητες» τονίζει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ο οποίος στη διάρκεια επιτόπιας αυτοψίας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη των εργασιών.

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.