Free cookie consent management tool by TermsFeed ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΠΗΛΙΟΣ ΑΓΑΠΗΤΟΣ “ΤΑΞΙΔΕΨΕ” ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. – OlymposPress.gr

 

Σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο μετά από πρόσκληση του Ελληνογερμανικού και του Ορειβατικού Συλλόγου της Βαμβέργης, οι διαχειριστές του καταφυγίου «Σπήλιος Αγαπητός» ταξίδεψαν μέχρι τη Γερμανία με σκοπό να αναδείξουν το βουνό των θεών, τον Όλυμπο, και να προβάλουν τις δράσεις που αφορούν τον ορεινό όγκο και την περιοχή. Φέτος η δράση αυτή θα επαναληφθεί και μάλιστα σε 6 πόλεις όπως η Λειψία, η Κολωνία, η Φρανκφούρτη, το Βισμπάντεν, το Άαχεν και το Ντίσελντορφ.
Μέσα σε 60 λεπτά η Μαρία Ζολώτα και ο Διονύσης Πουρλιώτης θα παρουσιάσουν πρωτίστως στοιχεία σχετικά με την ιστορία, μυθολογία, χλωρίδα, πανίδα , τα καταφύγια και τις διαδρομές και θα αναδείξουν τις ομορφιές του μοναδικού αυτού βουνού και της γύρω περιοχής. Δευτερευόντως θα ενημερώσουν τους παρευρισκομένους για τις δραστηριότητες που μπορεί κανείς να απολαύσει στο μυθικό βουνό όλους τους μήνες του χρόνου.
Και συγκεκριμένα πέρα από τις διαδεδομένες δραστηριότητες της ορειβασίας και της πεζοπορίας, θα προβάλουν την αναρρίχηση, το ορειβατικό σκι, το ορεινό τρέξιμο, το αλεξίπτωτο πλαγιάς (parapente) ,την ποδηλασία βουνού και την κατάβαση των φαραγγιών (canyoning).
Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.