Δήμος Κατερίνης
Γραφείο τύπου
06-05-2021

Στην συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης προχωρά ο Δήμος Κατερίνης. Όπως είναι γνωστό, η συγκεκριμένη επιτροπή διαδραματίζει συμβουλευτικό ρόλο προς το Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ συγκροτείται από εκπροσώπους φορέων και συλλόγων του Δήμου, καθώς και από δημότες που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν ενεργά σ’ αυτήν. Η θητεία της διαρκεί όσο και η θητεία του Δημοτικού Συμβουλίου.
Οι  υποψηφιότητες των φορέων και οι αιτήσεις των δημοτών υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο Τμήμα υποστήριξης αιρετών οργάνων του Δήμου, email: [email protected] έως και την Παρασκευή 04 Ιουνίου. Όλες οι υποψηφιότητες πρέπει να περιλαμβάνουν τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας (επωνυμία με σφραγίδα, ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση, Τ.Κ., ηλεκτρονικό ταχυδρομείο).
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Για περισσότερες πληροφορίες ή και για την παραλαβή έντυπης αίτησης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Τμήμα υποστήριξης αιρετών οργάνων του Δήμου (Δημαρχείο Κατερίνης, 1ος όροφος, κ. Αθηνά Στραβογιάννη, τηλ. 2351 350561, 2351 350437, 2351 350440). Η αίτηση διατίθεται και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.katerini.gr).
Ο Δήμαρχος  Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος καλεί φορείς, συλλόγους και δημότες, να δηλώσουν συμμετοχή στην Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης, που όπως τονίζει «συνιστά έναν σημαντικό θεσμό για την ενεργό συμμετοχή των δημοτών στη λήψη των αποφάσεων, ενώ ενισχύει τη διαφάνεια στη λειτουργία του Δήμου».
Επισυνάπτεται link με το αναλυτικό κείμενο της πρόσκλησης, καθώς και με τις σχετικές αιτήσεις:
https://katerini.gr/notices/προσκληση-εκδηλωσησ-ενδιαφεροντοσ-γ/