Free cookie consent management tool by TermsFeed Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Τηγανελαίων στον Δήμο Κατερίνης – OlymposPress.gr
Δήμος Κατερίνης
Τμήμα Επικοινωνίας – Τύπου
22-02-2022

Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Τηγανελαίων στον Δήμο Κατερίνης
– Συνεργασία με το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

Ο Δήμος Κατερίνης εκφράζει και δημόσια τις θερμότερες ευχαριστίες προς τους πολίτες για τη μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή τους στη διαδικτυακή ημερίδα ενημέρωσης, που συνδιοργανώθηκε στις 14/02 με το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, για την περιβαλλοντική διαχείριση των οικιακών αποβλήτων και τη λειτουργία της Πλατφόρμας SMARTREC.  Όπως είναι γνωστό, ο Δήμος Κατερίνης είναι ο πρώτος Δήμος της χώρας, στον οποίο υλοποιείται η πιλοτική εφαρμογή της συγκεκριμένης Πλατφόρμας, στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος.
Παράλληλα,  γνωστοποιείται, ότι, οι κάδοι που θα γίνεται η απόρριψη τηγανέλαιου είναι διαθέσιμοι (σταδιακά) στους δημότες, από χθες Δευτέρα 21/02/2022, ενώ το σύστημα smartrec.gr, θα δέχεται αιτήματα δήλωσης ανακύκλωσης των πολιτών από αύριο, Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022.
 Οι δημότες που επιθυμούν να συμμετέχουν στο πιλοτικό πρόγραμμα μπορούν να πληροφορηθούν για τις θέσεις των κάδων στην πλατφόρμα smartrec.gr. Πιο συγκεκριμένα, για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Δήμο Κατερίνης στο email: [email protected] ή στο τηλέφωνο: 2351350581. Εναλλακτικά, να στείλουν μήνυμα στην ενότητα επικοινωνίας του smartrec.gr.
Αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα βήματα που αφορούν την ανακύκλωση τηγανελαίων στο ενημερωτικό poster που επισυνάπτεται.

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.