ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ  ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
 
Η θεατρική ομάδα «ΑΤΑΚΑ» κρατώντας την υπόσχεσή της προς την τοπική κοινωνία ξαναπαρουσιάζει το έργο: «ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΣΕ ΚΡΙΣΗ» την ερχόμενη Τρίτη 18/7 στο πάρκο του Λιτοχώρου (θεατράκι).
Η παράσταση θα ξεκινήσει στις  9:15 μ.μ., ενώ η ομάδα υπόσχεται μικρές αναπάντεχες εκπλήξεις  μέσα στο έργο που όλοι αγαπήσαμε.
Οι δύο επιτυχημένες παραστάσεις στις 12 και 13 Μαϊου, απέδειξαν πώς η τοπική κοινωνία αγκαλιάζει  πλατιά τη λαϊκή δημιουργία, πολύ περισσότερο όταν οι δημιουργοί τολμούν να παρουσιάσουν ωμά το καθημερινό μας βίωμα μέσα στα σπίτια, τους τόπους δουλειάς και τις γειτονιές , φωτίζοντας τις επιπτώσεις  που έχει  η  βαθειά  καπιταλιστική  κρίση στην ποιότητα της ζωής μας, στις καθημερινές σχέσεις, στην οικογένεια, την εργασία, τις παρέες.
Μέσα απο μια εξωφρενική κωμωδία χωρίς όρια, αναδεικνύονται επίσης σοβάρα κοινωνικά ζητήματα όπως το μεταναστευτικό, η διαφθορά, η εντατικοποίηση της εκμετάλλευσης στην εργασία,η φτώχεια, η ανεργία, ο πόλεμος…
Τέλος, παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον το γεγονός οτι αυτή η καθηλωτική  δουλειά  αποτελεί στο σύνολό της  πρωτογενές δημιούργημα πολλών από τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους του τόπου  δίχως να βασίζεται σε προηγούμενο  θεατρικό υλικό της εγχώριας ή της παγκόσμιας δραμματουργίας, ωστόσο  οι εκατοντάδες άνθρωποι που πρόλαβαν να την παρακολουθήσουν, την έχουν ήδη καταξιώσει!

 

Σας περιμένουμε να μοιραστούμε ακόμη μια βραδιά γεμάτη γέλιο και αφορμές για γόνιμο προβληματισμό πάνω σε ζητήματα που απασχολούν άμεσα το παρόν και το μέλλον μας.