Free cookie consent management tool by TermsFeed ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΜΙΛΟΥ ΝΕΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – OlymposPress.gr

“Παίρνοντας αποφάσεις για τη ζωή μας” (Εκδήλωση)
Οι πιο κρίσιμες αποφάσεις στα σταυροδρόμια της ζωής μας είναι αυτές που καθορίζουν το μέλλον μας. Πώς, όμως, παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις;


Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση με καλεσμένη ομιλήτρια την ψυχολόγο Μαρία Παπαδοπούλου – Ζάββα διοργανώνει ο Όμιλος Νέων Ζευγαριών της Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης, την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, στις 8:30 μ.μ., στο σχολικό κτίριο της Εκκλησίας (Νικομηδείας 38). 
Η έμπειρη ψυχολόγος θα μιλήσει για ένα κρίσιμο θέμα αναδεικνύοντας τους τρόπους που παίρνουμε αποφάσεις στη ζωή μας. 

Ο Όμιλος Νέων απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους νέους και τα ζευγάρια του τόπου μας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη διάλεξη. Θα δοθεί χρόνος για διατύπωση ερωτήσεων. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Λίγα λόγια για την ομιλήτρια

Η Μαρία Παπαδοπούλου-Ζάββα είναι απόφοιτος του τμήματος φιλοσοφίας, παιδαγωγικής, ψυχολογίας του ΑΠΘ. Έχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στη συμπεριφορική-γνωστική ψυχοθεραπεία από το βρετανικό πανεπιστήμιο UCL και δίπλωμα μεταπτυχιακής ειδίκευσης στην ποιμαντική ψυχολογία από το ΑΠΘ. Εργάζεται στη μέση εκπαίδευση, είναι παντρεμένη με το Θόδωρο Ζάββα και μητέρα δύο παιδιών, της Χριστιάννας(18) και του Γιάννη (16).

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.