Free cookie consent management tool by TermsFeed ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αντιδημαρχίας Τουρισμού – Πέμπτη 12 Οκτωβρίου – OlymposPress.gr
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – Αντιδημαρχία Τουρισμού

Η Αντιδημαρχία Τουρισμού του Δήμου Κατερίνης σας προσκαλεί στην παρουσίαση του 1ου Φεστιβάλ Ελληνοσερβικής Φιλίας, Greece In The Heart Of Serbia,  που θα πραγματοποιηθεί στις 1-3 Δεκεμβρίου 2023 στην πόλη του Kragujevac, στη Σερβία, από τον Δήμο Kragujevac σε συνεργασία με τον οργανισμό Ελληνοσερβικής φιλίας "ΦΙΛΟΣ" και την Αντιδημαρχία Τουρισμού του Δήμου Κατερίνης.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κατερίνης, την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου, στις 13:30.

Την παρουσίαση θα κάνουν η Αντιδήμαρχος Επενδύσεων του Δήμου Kragujevac Mrs Danka Andonovski (the City Council of Kragujevac member for investments and project management) και ο πρόεδρος του Οργανισμού Ελληνοσερβικής Φιλίας Mr Dragan Stojanovic (president of the Association of Serbian-Greek Friendship "FILOS KG 2023").

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.