Free cookie consent management tool by TermsFeed Προετοιμάζοντας τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές του 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης – OlymposPress.gr
Προετοιμάζοντας τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές
 του 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης
  Αναμφίβολα οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αποτελούν για τα παιδιά μια ευχάριστη προσδοκία. Άλλωστε οι τόσο πολύ χαρμόσυνες ημέρες πλησιάζουν.
  Η συνάντηση της διευθύντριας του 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, Σοφίας Αργυροπούλου με τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων  του 15ου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου της πόλης μας, Σωφρόνιο Τερζόπουλο και τη γενική γραμματέα, Ευαγγελία Σαλτσίδου, έδωσε την ευκαιρία για συζήτηση στα θέματα προετοιμασίας για τη γιορτή του συλλόγου.
  Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των γονέων και κηδεμόνων του προαναφερόμενου σχολείου, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023, στις 4:00 μ μ στον αύλειο χώρο του.
  Όλοι μαζί , μαθήτριες, μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και κηδεμόνες  θα απολαύσουν τα δρώμενα των ημερών, το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, κάλαντα και μουσική, παιχνίδια, καθώς και πολλά άλλα που θα διανθίσουν γιορτάσιμα το απογευματινό του προσεχούς Σαββάτου.
  Οι επόμενες Χριστουγεννιάτικες εορτές που θα υλοποιήσει η μαθητική κοινότητα του 15ου Δημοτικού-Νηπιαγωγείου Σχολείου Κατερίνης με τον συντονισμό των εκπαιδευτών θα πραγματοποιηθούν, για μεν το δημοτικό την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023 το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης, ενώ μια ημέρα μετά το νηπιαγωγείο  θα εορτάσει εντός του σχολείου, πάντα με αναφορά το χαρμόσυνο και ελπιδοφόρο μήνυμα των ημερών.  

Ρεπορτάζ: Περικλής Χατζηγιάννης
Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.