Free cookie consent management tool by TermsFeed πραγματοποίηση Εσπερίδας από το δήμο Πύδνας-Κολινδρού με θέμα “Ενδοοικογενειακή Βία” – OlymposPress.gr
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                            Αιγίνιο 27-06-2022
         ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ                                
ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ – ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
           

Εσπερίδα από το δήμο Πύδνας-Κολινδρού με θέμα “Ενδοοικογενειακή Βία”

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24-6-2022 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μεθώνης εσπερίδα με θέμα “Ενδοοικογενειακή Βία”. Την εσπερίδα διοργάνωσε η Δημοτική Επιτροπή Ισότητος (Δ.Ε.Ι.) του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού, σε συνεργασία με το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών του Δήμου Κατερίνης. Εισηγήτριες ήταν η κοινωνική λειτουργός κ. Μοσχολούρη Χρυσούλα και η νομικός κ. Σαλαμπασίδου Σοφία, οι οποίες απάντησαν και σε σχετικές ερωτήσεις των παρισταμένων. Στην εκδήλωση παρέστησαν ο βουλευτής Πιερίας κ. Φώντας Μπαραλιάκος, ο Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού κ. Αναστάσιος Μανώλας, οι Αντιδήμαρχοι κύριοι Προβατίδης Λάζαρος και Ζαφείρης Δημήτριος (ο οποίος είναι και ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ι.), ο πρόεδρος του Κολινδρού κ. Θωμάς Σολοποτιάς, ο πρόεδρος της Μεθώνης κ. Θωμάς Γαβριηλίδης και αρκετοί δημότες.

 

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.