Free cookie consent management tool by TermsFeed Περιοδεία Κρίτωνα Αρσένη: Επόμενοι σταθμοί, Σέρρες, Καβάλα, Δράμα – OlymposPress.gr

Οι Σέρρες, η Καβάλα και η Δράμα είναι οι επόμενοι σταθμοί της περιοδείας του ανεξάρτητου ευρωβουλευτή και υποψήφιου ευρωβουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ, Κρίτωνα Αρσένη, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας.

 Στις 6 το απόγευμα, σήμερα Πέμπτη, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις Σέρρες και στο ξενοδοχείο «Galaxy» για ζητήματα που αφορούν γενικά στην περιοχή της Βόρειας Ελλάδας (Μεταλλεία, διαχείριση Απορριμμάτων) ενώ ιδιαίτερη μνεία θα γίνει στα προβλήματα που προκαλούνται από την απορροή των φυτοφαρμάκων που ‘κατεβάζει’ ο Στρυμόνας από τη Βουλγαρία και καταλήγουν στη λίμνη Κερκίνη.

Αμέσως μετά και στις 7 μ.μ. ο Κρίτων Αρσένης θα συναντηθεί με μέλη της Πρωτοβουλίας Πολιτών για την εναλλακτική διαχείριση των Απορριμμάτων και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ακόμη μια συνάντηση, αυτή τη φορά με μέλη του Κινήματος κατά των Μεταλλείων Χρυσού.

Αύριο Παρασκευή, 25/4, ο Κρίτων Αρσένης θα μεταβεί στην Καβάλα προκειμένου να συνομιλήσει με πολίτες που δραστηριοποιούνται στην προάσπιση του περιβάλλοντος και σε άλλα τοπικά ζητήματα.  

Το βράδυ της Παρασκευής θα συναντηθεί με την Οικολογική Κίνηση Δράμας στο πλαίσιο ανοικτής συζήτησης και με αφορμή τη γιορτή ανταλλαγής σπόρων του “Πελίτι” που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, στο Παρανέστι. Στη συνέχεια θα συνοδεύσει μέχρι την Ηγουμενίτσα το μεγάλο Διεθνές Καραβάνι Αλληλεγγύης για τους Σπόρους το οποίο θα ταξιδέψει στην Ιταλία.

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.